Problemin asıl kaynağını çözemeyeceklerini açıklamış oluyorlar bu desteklerle. Vergi indirimi, konut alacaklara destek bilmem ne bilmem ne. Bakalım işin sonu nereye gidiyor.
Evet bende ithalatın azalacağını düşünüyorum. Geçen sene denedikleri şey TL'nin değer kaybedip Çin gibi ucuz iş gücüne sahip olan bir ülke olmamızdı, sonuçlarını bugün hala yaşıyoruz. Umarım ithalatı rasyonel politikalarla beraber azaltabilirler.
Seçenekler yanlış. Ekonominin düzelmesi ve alım gücünün artması illaki kurun düşmesine bağlı değil. Kur bu seviyelerde sabitlenip gerekli artışlar ve düzenlemeler yapılırsa alım gücünde artış olur.
Hocam saydığınız adamları bende isterim ama Ortodoks ekonomi politikalarına dönülmesi için en azından Mehmet Şimşek gelsin istiyorum. Bilge Yılmaz, Özgür Demirtaş zaten gelemezki.
Eşcinsel partisi diye bir parti yok Türkiye'de, eğer varsada ismi burada yok. Genel bir kavramdan bahsedilmiş. Hilafet vb. kelimelerin sansürlenmesine tepki göstermişsin, buradan biraz çıkarım yaptım kendimce.