Arama sonuçları: *

1. Yasinn

🚨ERDOĞAN'DAN, FAHİŞ FİYATLAR + KAMUDA TASARRUF AÇIKLAMASI!

Yaklaşık 1 senedir aynı tasarruf açıklamaları. Hayırlısı bakalım.
  2. Yasinn

🔴 MERKEZ BANKASI FAİZ ARTTTIRDI! FELAKET! 🔥

Faizin enflasyondan az olmaması lazım. Devamıda gelebilir.
  3. Yasinn

Milyoner Olmak için ne kadar servet gerekir?

Türkiyede milyoner olmak bile sorun. 1 milyona clio alıyorsun. Bu nasıl milyonerlik la :D
  4. Yasinn

Kyk Kredisi Faiz Oluyor Mu ?

1250 tl.
  5. Yasinn

Kyk Kredisi Faiz Oluyor Mu ?

Al kesinlikle. Ben almaya başladığımda asgari ücret 5500 idi şimdi 11400. Ödeyeceğim borç aynı :D
  6. Yasinn

🚨 "Müjde! İlk defa ev alacaklara destek geliyor!"

Problemin asıl kaynağını çözemeyeceklerini açıklamış oluyorlar bu desteklerle. Vergi indirimi, konut alacaklara destek bilmem ne bilmem ne. Bakalım işin sonu nereye gidiyor.
  7. Yasinn

🔥 Türkiye, dış ticarette 5 milyar dolar açık verdi!

Evet bende ithalatın azalacağını düşünüyorum. Geçen sene denedikleri şey TL'nin değer kaybedip Çin gibi ucuz iş gücüne sahip olan bir ülke olmamızdı, sonuçlarını bugün hala yaşıyoruz. Umarım ithalatı rasyonel politikalarla beraber azaltabilirler.
  8. Yasinn

2024'Te ekonomi düzelir mi?

Seçenekler yanlış. Ekonominin düzelmesi ve alım gücünün artması illaki kurun düşmesine bağlı değil. Kur bu seviyelerde sabitlenip gerekli artışlar ve düzenlemeler yapılırsa alım gücünde artış olur.
  9. Yasinn

🔥 DOLAR 21.94 ₺ Çıktı!🔥

Doğru adamla yola devam.
  10. Yasinn

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Hocam saydığınız adamları bende isterim ama Ortodoks ekonomi politikalarına dönülmesi için en azından Mehmet Şimşek gelsin istiyorum. Bilge Yılmaz, Özgür Demirtaş zaten gelemezki.
  11. Yasinn

Evet, bu yüzden Mehmet Şimşeğin geleceğine ihtimal vermiyorum. Umarım şu politikadan dönülürde 3-4 sene içinde rahat nefes alırız.
  12. Yasinn

Ekonominin başına getir Mehmet Şimşeği, adama hiç karışma. İzle ekonomi nasıl toparlanıyor.
  13. Yasinn

Dolar sizce ne olur ?

Azalır diyen arkadaşlar, hangi kafayla hangi sebeplerle doların azalacağınıda yazsın lütfen.
  14. Yasinn

🔥 Memur Maaşına Yüksek Zam Geli̇yor! 🔥

Kılıçdaroğlu 21k açıklayınca reis alınmış.
  15. Yasinn

🔥Erdoğandan Yeni Duyuru! 1 Milyon Kişi Daha Emekli Oluyor!

En azından bir değişim lazım. Alışmış kudurmuştan beterdir derler. Halk oy verirse mecbur inecekler.
  16. Yasinn

📢 "Asgari ücrete ara zam gelebilir!" ₺

120 liraya satarsan kuyruk olur tabi :D :D kuyruktakilerin yarısıda eli boş dönüyor.
  17. Yasinn

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

Eşcinsel partisi diye bir parti yok Türkiye'de, eğer varsada ismi burada yok. Genel bir kavramdan bahsedilmiş. Hilafet vb. kelimelerin sansürlenmesine tepki göstermişsin, buradan biraz çıkarım yaptım kendimce.
  18. Yasinn

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

Eşcinsel partisi ne la :d bende senin nasıl bir tip olduğunu direk çözdüm. Fotoyu hazırlayan arkadaşıda tebrik ederim.
  19. Yasinn

Seçim Öncesi En mantıklı yatırım

Tavıra bak, sana farklı cevap vermek lazım ama çocukluğuna veriyorum :d
  20. Yasinn

Seçim Öncesi En mantıklı yatırım

4-5 aydır dolar nasıl sabit kalıyor sanıyorsunuz :D :D
Top Bottom