Neler Yeni

🔥 Türkiye, dış ticarette 5 milyar dolar açık verdi!

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
5 milyar açık kötü gibi durabilir ama geçen seneye göre baya iyi bu arada, önemli olan düşerek devam etmesi ve şu açığın sonunda kapanması.

Bir de sorunun nasıl çözüleceği önemli, ithalat mı azalacak ihracat mı artacak ki bu fark kapanacak? İkincisini denediler yemedi, şimdi ilkini deneyecekler bence 😀
Evet bende ithalatın azalacağını düşünüyorum. Geçen sene denedikleri şey TL'nin değer kaybedip Çin gibi ucuz iş gücüne sahip olan bir ülke olmamızdı, sonuçlarını bugün hala yaşıyoruz. Umarım ithalatı rasyonel politikalarla beraber azaltabilirler.

ufukgn75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ufuk bilge
valla erdoğanın elinde oyuncak olduğu kesin yapmam dediklerini yapıyor sonra geri başa falan derken çorba yaptı

Cihangir

80+ Gold
Yiyeceğim ban umurumda değil. Sizi seviyorum dostlar, ama AKP'nin anasını *******.
bende senin *************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** geber açlıktan

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
bende senin *************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** geber açlıktan
Ne alaka knk? Benim suçum nedir?

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Ben hep 50 liralık ürün alıyorum dışardan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,160
İsim
Burak Karadağ
sadece telefon ve araba mı dostum. insanlar alkol alamıyor. başka hangi ülkede görülmüş "zararlı" ve "haram" olduğu için alkole neredeyse %300 vergi konulsun?
Haram olması bahane burası laik bir ülke. Zaten kendi dini kurallarına uymayan insan içmez.

şahin doğan

80+ Platinum
Üretmezsen mecburen alırsın, üretim olmamasına rağmen gayet iyi gibi duruyor. İphonelar bu yüzden pahalı, insanımız almaya doymuyor. Açığın kapanması için ek vergi şart..
Ne alaka? Her ülke iPhone, Samsung mu üretiyor? Çok sığ bakış açısı. Fazlası da beklenemez zaten.

Top Bottom