Arama sonuçları: *

1. hasancandogru

💲Dolar Alacağım Nasıl Almalıyım💲

Şuan benim bankam kredi kartı nakit avansı 5000 tl ile sınırladı. Açık olan varsa taksitli nakit avans çekip dolar ya da altın alabilir. 1.36 dan kaçırmayın. Ben yıl sonu gram altında min 2000 TL fiyatlanma bekliyorum. Ekonomi bu şekilde yönetlilmeye devam ederse. Tayyibin kabinesini gördükten...
  2. hasancandogru

Dün gramı 1350 liradan aldım. Ons altın 2020 fiyatıyla aynı değerde şuan yani olabildiğince düşük noktada zaten. Ons altının artması+ doların artması altın fiyatlarını sağlam fiyatlandıracağı düşüncesindeyim. Tanıdık kuyumcu varsa ondan alın çünkü mahallemdeki kuyumcu 1420 lira demişti 1350 den...
  3. hasancandogru

Çökemezler ancak binance dan nasıl paranı çekeceksin ? Yurt dışına çıkıp ancak o şekilde çekebilirsin. Sonuçta oradaki parayı bir tr bankasına atmadan çekemezsin. Gidin fiziki alın arkadaşlar gerek yok binance vs. Ha iş bankasından almışsın ha oradan çok bi fark yok aslında. Bilen bilir dolar 17...
  4. hasancandogru

Bankalar gerekçesiz parana el koyamaz diyen arkadaşların özgüveni neye dayanıyor anlamış değilim. Bak şuan kanunda olmamasına rağmen dolar sahibi olanlara dolar veremiyoruz. TL bozdur ancak öyle alırsın diyoruz. Merkez bankası talimatı bu arkadaşlar. Yarın birgün o talimat çok başka bile...
  5. hasancandogru

Kriz dönemlerinde Fiziki paralar her zaman kara borsaya düşer internetten daha değerlidir. O yüzden mümkün olduğunca fiziki tutun tatabildiğiniz herşeyi. Ben bankacıyım bu dönemde bankalarda paranızı tutmayın arkadaşlar. 100000 doları var adamın biz sadece 5000 dolar keş verebiliyoruz. Çok saçma...
  6. hasancandogru

Bugün dolar veya gram altın almalı mıyım?

Altın dolar euro makası çok açılmamış ne bulabiliyorsanız alın bulgaristan levhası bile olur.
  7. hasancandogru

Bankanizin faiz orani kac?

hangi krediden yeni müşteri kampanyalarına bak öyle uyguna geliyor yoksa mevcut bankalar çok faiz istiyor şuan
  8. hasancandogru

🔥 Euro Rekor Kırdı! 1€ = 20.53 ₺ oldu!

Mesele savunma sanayinde üretmek değil anlayamadığınız yıllardır anlatmak istediğimiz bu zaten bu işin eğitimini almış kişiler olarak. Tükettiğinden kadar az üretiyorsan ne üretirsen üret istersen Ferrari ayarında araba üret istersen f16 kadar iyi bir uçak üret Ekonominin rezilliğini yaşamak...
  9. hasancandogru

Asgari ücrete zam muhabbeti

Asgari ücretin yükselmesi esnafa yükten başka bir şey değil. Esnafta zam yapmak zorunda kalacak eee ne anladık biz bu zamdan. Geçen sene 3500 tl alıyordum bu yıl 5k alıyorum ama benim param geçen yıla göre 2k felan yani bir işe yaradığı yok. Şimdi 6200 yapacak hop 1.5 k ya düşer paramızın asıl...
Top Bottom