Neler Yeni

💲Dolar Alacağım Nasıl Almalıyım💲

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dövizcilerde 20.5, binancede 21.20 diye gidip dövizcilerden alma bence. Çünkü dövizciden aldığın doları gidip 19.5'a satıyorsun, binanceden aldığın doları 21.18'e satıyorsun. Dövizcilerden aldığın doların tek avantajı fiziken elinde olması. Ama 1/1000 oranında işlem ücreti olan BİNANCE bir nimet bence.
lanet olsun binanceden 1000 tl zararı görünce gidip sildiydim şu yorumdan sonra bakıp tekrardan indiricem

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,224
İsim
Diyarhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Kriz dönemlerinde Fiziki paralar her zaman kara borsaya düşer internetten daha değerlidir. O yüzden mümkün olduğunca fiziki tutun tatabildiğiniz herşeyi. Ben bankacıyım bu dönemde bankalarda paranızı tutmayın arkadaşlar. 100000 doları var adamın biz sadece 5000 dolar keş verebiliyoruz. Çok saçma bir durumdayız. Fiziki bir şey kalmadı. Bende dolar vardı şu ara altın alıyorum. Altının gerekli fiyatlanmayı henüz almadığı kanaatindeyim. O yüzden alımlarımı şuan altın üzerinden yapıyorum. Belli miktarda da dolarım gene fiziki olarak beklemekte. Seçim öncesini unutmayın internette 19.50 yazarken ben dolarımı 22 tl den bozdurdum. Ki her şey daha kötüye gidiyor. Sanal da para tutmayın tavsiyedir.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam bu dedıgın besı nerden yapıyoruz 23 yasındayım onu nasıl yapıyoruz
bireysel emeklilik vardı bende ama şunuda belirt emekli olma yaşından erken çekilirse o vaadleri lmuyor %15 yada %25 kısmını veriyorlar oda 5 yıl sonramı 10 yıl sonramı tam net bilmiyorum altına yatırım ondan daha mantıklı ben kapattırırken söyledim bayada birikmişti benim 65 yaşşıma kadar yaşacağımı ben düşünmüyorum demiştim ve çekmiştim bana göre altına yatırım daha çok getiriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Kriz dönemlerinde Fiziki paralar her zaman kara borsaya düşer internetten daha değerlidir. O yüzden mümkün olduğunca fiziki tutun tatabildiğiniz herşeyi. Ben bankacıyım bu dönemde bankalarda paranızı tutmayın arkadaşlar. 100000 doları var adamın biz sadece 5000 dolar keş verebiliyoruz. Çok saçma bir durumdayız. Fiziki bir şey kalmadı. Bende dolar vardı şu ara altın alıyorum. Altının gerekli fiyatlanmayı henüz almadığı kanaatindeyim. O yüzden alımlarımı şuan altın üzerinden yapıyorum. Belli miktarda da dolarım gene fiziki olarak beklemekte. Seçim öncesini unutmayın internette 19.50 yazarken ben dolarımı 22 TL den bozdurdum. Ki her şey daha kötüye gidiyor. Sanal da para tutmayın tavsiyedir.
Bankalar gerekçesiz parana el koyamaz diyen arkadaşların özgüveni neye dayanıyor anlamış değilim. Bak şuan kanunda olmamasına rağmen dolar sahibi olanlara dolar veremiyoruz. TL bozdur ancak öyle alırsın diyoruz. Merkez bankası talimatı bu arkadaşlar. Yarın birgün o talimat çok başka bile olabilir. Siz artık Cumhuriyet değilsiniz bunu aklınızdan çıkarın sizin parlementonuz yok siz tek kişinin 2 dudağı arasında yönetiliyorsunuz. O yüzden uyanık olun. Lübnanda nasıl halkın parasına çöktüyse devlet bir gün başınıza gelebileceğini düşünerek yastık altı tutmaya devam edin.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kriz dönemlerinde Fiziki paralar her zaman kara borsaya düşer internetten daha değerlidir. O yüzden mümkün olduğunca fiziki tutun tatabildiğiniz herşeyi. Ben bankacıyım bu dönemde bankalarda paranızı tutmayın arkadaşlar. 100000 doları var adamın biz sadece 5000 dolar keş verebiliyoruz. Çok saçma bir durumdayız. Fiziki bir şey kalmadı. Bende dolar vardı şu ara altın alıyorum. Altının gerekli fiyatlanmayı henüz almadığı kanaatindeyim. O yüzden alımlarımı şuan altın üzerinden yapıyorum. Belli miktarda da dolarım gene fiziki olarak beklemekte. Seçim öncesini unutmayın internette 19.50 yazarken ben dolarımı 22 TL den bozdurdum. Ki her şey daha kötüye gidiyor. Sanal da para tutmayın tavsiyedir.
dediğin kısım çok doğru ama paray çökmek suç değil mi gerçi pardon haklısın ülkede adalet tartışma konusu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bankalar gerekçesiz parana el koyamaz diyen arkadaşların özgüveni neye dayanıyor anlamış değilim. Bak şuan kanunda olmamasına rağmen dolar sahibi olanlara dolar veremiyoruz. TL bozdur ancak öyle alırsın diyoruz. Merkez bankası talimatı bu arkadaşlar. Yarın birgün o talimat çok başka bile olabilir. Siz artık Cumhuriyet değilsiniz bunu aklınızdan çıkarın sizin parlementonuz yok siz tek kişinin 2 dudağı arasında yönetiliyorsunuz. O yüzden uyanık olun. Lübnanda nasıl halkın parasına çöktüyse devlet bir gün başınıza gelebileceğini düşünerek yastık altı tutmaya devam edin.
binance ye çökemezler ben dvizi binanceden alıyım ozaman ASD .A:Sd :A

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Evren avcı
aga allah aşkına şunu babama anlatsanızya 500k para var faizte tutuyor. delirecem artık. yıllardır anlatamadım faiz saçma şey diye.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yani napalim altın alalım o zaman fiziki kalsın 😃

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
dediğin kısım çok doğru ama paray çökmek suç değil mi gerçi pardon haklısın ülkede adalet tartışma konusu.

binance ye çökemezler ben dvizi binanceden alıyım ozaman ASD .A:Sd :A
Çökemezler ancak binance dan nasıl paranı çekeceksin ? Yurt dışına çıkıp ancak o şekilde çekebilirsin. Sonuçta oradaki parayı bir tr bankasına atmadan çekemezsin. Gidin fiziki alın arkadaşlar gerek yok binance vs. Ha iş bankasından almışsın ha oradan çok bi fark yok aslında. Bilen bilir dolar 17 ye fırlayıp 13 e düştüğünde binancın kitlenip bir çok kişinin battığına şahit oldu bu gözler.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çökemezler ancak binance dan nasıl paranı çekeceksin ? Yurt dışına çıkıp ancak o şekilde çekebilirsin. Sonuçta oradaki parayı bir tr bankasına atmadan çekemezsin. Gidin fiziki alın arkadaşlar gerek yok binance vs. Ha iş bankasından almışsın ha oradan çok bi fark yok aslında. Bilen bilir dolar 17 ye fırlayıp 13 e düştüğünde binancın kitlenip bir çok kişinin battığına şahit oldu bu gözler.
güzel finans anlayan biri varmış takibe aldım ara sıra rahatsız edecem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Yani napalim altın alalım o zaman fiziki kalsın 😃
Dün gramı 1350 liradan aldım. Ons altın 2020 fiyatıyla aynı değerde şuan yani olabildiğince düşük noktada zaten. Ons altının artması+ doların artması altın fiyatlarını sağlam fiyatlandıracağı düşüncesindeyim. Tanıdık kuyumcu varsa ondan alın çünkü mahallemdeki kuyumcu 1420 lira demişti 1350 den tanıdıktan aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Dün gramı 1350 liradan aldım. Ons altın 2020 fiyatıyla aynı değerde şuan yani olabildiğince düşük noktada zaten. Ons altının artması+ doların artması altın fiyatlarını sağlam fiyatlandıracağı düşüncesindeyim. Tanıdık kuyumcu varsa ondan alın çünkü mahallemdeki kuyumcu 1420 lira demişti 1350 den tanıdıktan aldım.
Şuan benim bankam kredi kartı nakit avansı 5000 tl ile sınırladı. Açık olan varsa taksitli nakit avans çekip dolar ya da altın alabilir. 1.36 dan kaçırmayın. Ben yıl sonu gram altında min 2000 TL fiyatlanma bekliyorum. Ekonomi bu şekilde yönetlilmeye devam ederse. Tayyibin kabinesini gördükten sonra bundan emin oluruz ya da şu fiyatlanma gelir diyebiliriz.

aga allah aşkına şunu babama anlatsanızya 500k para var faizte tutuyor. delirecem artık. yıllardır anlatamadım faiz saçma şey diye.
Hocam ben Bankacıyım ben kendi aile anlatamıyorum. Onların bildiği tek bir yol var oda o. Dışına çıkmayı sevmiyorlar maalesef. Bari kur korumalıya atalım gene faiz dedim ona bile ikna edemedim düşünün ilk çıktığında. Şimdi diyolar keşke öyle yapsaydık diye ama genelde zaten bizim ülkenin problemi biri sizden yaşça küçükse o bilmiyordur oluyor. Ah bir söz dinleseler zaten..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,723
Üyeler
161,742
Son üye
korsanicerik
Top Bottom