Neler Yeni

💲Dolar Alacağım Nasıl Almalıyım💲

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
fiziki döviz alınacaksa kapalı çarşıdan alınmasını tavsiye ederim. burada harem altın vs. sayesinde takip ettiğimiz kur ile kapalı çarşı kuru genelde ile dengeli ilerlemiyor. çarşıda rekabetin varlığıyla harem altında yazılan rakamdan daha düsük şekilde de bulunabiliyor. bankalardan vs. döviz alırken inanılmaz bir makas farkı bulunuyor. kaldı ki bankadan aldığın dövizi çekmekte sıkıntı yaşayacağın aşikar. rekabetin olmadığı semt dövizcileride makas kapalı çarşıya göre uçuk ancak bankalara göre yakın olabiliyor. minik bir hesapla sana hangisi daha uygunsa oraya yönelebilirsin.
Buradaki döviz yerlerine bakicam eğer binance ile denk gibiyse binance den alicam galiba zaten ben uzun vadeli yatırım düşünüyorum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Makas payı olmadığı için binance üstünden alıyorum ben, reel kura yaklaştığı zamanı bekle alım yapmak için, bazen fark çok açılıyor
ah be binance nasıl aklıma gelmez gittim bankadan aldım 150 tl içerdeyim şaka gibi ya, bozdururken bide komisyon alıcak banka dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buradaki döviz yerlerine bakicam eğer binance ile denk gibiyse binance den alicam galiba zaten ben uzun vadeli yatırım düşünüyorum
kürşat abi plan bozmak gibi olmasında dolar yatırım aracı değil ki dolar sadece paranı korur

altın, dolar ne alacaksanız fiziki almanızı tavsiye ederim.
ah be binance nasıl aklıma gelmez gittim bankadan aldım 150 TL içerdeyim şaka gibi ya, bozdururken bide komisyon alıcak banka dimi
bankacılar diyor ki bizden almayın önermiyoruz. dövizcilerden alın diye yönlendiriyorlar. keske sana da hatırlatsalardı.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,173
İsim
Diyarhan
Bakayım bı döviz yerlerine ona göre alayım en iyisi 25 kesin görecek kısa zamanda değerlensin para bari altın düşündüm gram ama uzun vadeli o dolar daha mantıklı geldi
Altın hem dolar bazından hemde kendi değerinden dolayı artıyor. Eğer altın rezervi bollaşmazsa daha fazla kar edilir altından.

Gençlere önerim bireysel emeklilik yapın.
10 yıllık birikiminize ek devlet desteği var. (Türk lirası bazında önermem) Döviz Altın ve Fon olarak alım yapın. (Devlet desteği %30 oluyor) 10000tl altın alsanız altının değeri 10 sene sonra 3 Kat artsa 30000tl olur devlet desteği ile 40000tl olur birikim için denenir aylık 300 500tl ile başlayın askerden sonra en azından beyaz eşya paranız çıkar.

ah be binance nasıl aklıma gelmez gittim bankadan aldım 150 TL içerdeyim şaka gibi ya, bozdururken bide komisyon alıcak banka dimi

kürşat abi plan bozmak gibi olmasında dolar yatırım aracı değil ki dolar sadece paranı korur
Alırkan kambiyo var bozdururken makas

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Altın hem dolar bazından hemde kendi değerinden dolayı artıyor. Eğer altın rezervi bollaşmazsa daha fazla kar edilir altından.

Gençlere önerim bireysel emeklilik yapın.
10 yıllık birikiminize ek devlet desteği var. (Türk lirası bazında önermem) Döviz Altın ve Fon olarak alım yapın. (Devlet desteği %30 oluyor) 10000tl altın alsanız altının değeri 10 sene sonra 3 Kat artsa 30000tl olur devlet desteği ile 40000tl olur birikim için denenir aylık 300 500tl ile başlayın askerden sonra en azından beyaz eşya paranız çıkar.

hocam hiç bilmediğim terimler ne kadar alıyor yani

altın, dolar ne alacaksanız fiziki almanızı tavsiye ederim.

bankacılar diyor ki bizden almayın önermiyoruz. dövizcilerden alın diye yönlendiriyorlar. keske sana da hatırlatsalardı.
ne bilm hocam forumda konusunuda açtım hatta kimse bi şey demedi hatta bankadan alman daha iyi olur diyenlerde oldu bende bankadan aldım binanceda ki usdt olayı hiç aklıma gelmemişti

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Arkadaşlar böyle belirsiz bir durumda her şey olabilir. Binance felan saçmalamayın fiziki alın. Yarın öbürgün bankalardaki mevduata el koyarsa devlet ne yapacaksınız ? Olmaz demeyin dolar 1.70 iken kimse 20 tlyi düşünmezdi şimdi 25 ler söz konusu

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
hocam peki olarlarımı binance tr ye yatırabiliyor muyum usdt şeklinde? hiç değilse bozdururken komisyon vermemiş olurum

Arkadaşlar böyle belirsiz bir durumda her şey olabilir. Binance felan saçmalamayın fiziki alın. Yarın öbürgün bankalardaki mevduata el koyarsa devlet ne yapacaksınız ? Olmaz demeyin dolar 1.70 iken kimse 20 tlyi düşünmezdi şimdi 25 ler söz konusu
devletin binance'dan bi şey elleme yetkisi yok ki kripto para zaten

TahinPekmez

80+ Silver

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
hocam peki olarlarımı binance tr ye yatırabiliyor muyum usdt şeklinde? hiç değilse bozdururken komisyon vermemiş olurum

devletin binance'dan bi şey elleme yetkisi yok ki kripto para zaten
Tamamda güzel kardeşim markete gittiğin zaman binance hesabınla mı Alışveriş yapacaksın ? Sonuçta oradaki mevduatını kullanmak için banka hesabına önce binanceden para çekmen gerekmez mi ?

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
arkadaşlar ben takip yerini söylüyüm kuucumlar cart curt altınkaynak an takip ediyorlar bende aynı şekilde.
alacaksan kademeli almanı öneririm. bi anda tüm paranı yatırma demek istedim kademeli derken.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu ülkede ne kanunlar değişti neler olmaz dendide oldu bir düşün. Parlamenter sistemde değiliz başkanlık sistemindeyiz. Bir kararnameye bakar her şey
hiç belli olmaz bankalar baskılanır sistemlerde sıkıntı var cart curt olabilir. ülkede her eşy zaten normal karşılanıyor şaşırmam.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

TL de olacağına dolarda olsun altın da alırdim da çok uzun vadeli o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,253
Üyeler
161,257
Son üye
Kangal denen eleman
Top Bottom