Neler Yeni

💲Dolar Alacağım Nasıl Almalıyım💲

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,173
İsim
Diyarhan
Arkadaşlar böyle belirsiz bir durumda her şey olabilir. Binance felan saçmalamayın fiziki alın. Yarın öbürgün bankalardaki mevduata el koyarsa devlet ne yapacaksınız ? Olmaz demeyin dolar 1.70 iken kimse 20 tlyi düşünmezdi şimdi 25 ler söz konusu
Paraya ya nakit kasada yada yabancı kaynaklarda olmalı. Öylekş halkımız yabancı firmaya devletinden daha çok güveniyor haklıda. (Bankadan yüklü olarak dolar bozmak istedim 3 haftada parça parça teslim ederiz dediler.) Ne kredi veriliyor nede para bulunuyor. Hesaplarımızdaki paralar sayıdan ibaret umarım Lübnan gibi hükümet paraya çökmez.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Altın hem dolar bazından hemde kendi değerinden dolayı artıyor. Eğer altın rezervi bollaşmazsa daha fazla kar edilir altından.

Gençlere önerim bireysel emeklilik yapın.
10 yıllık birikiminize ek devlet desteği var. (Türk lirası bazında önermem) Döviz Altın ve Fon olarak alım yapın. (Devlet desteği %30 oluyor) 10000tl altın alsanız altının değeri 10 sene sonra 3 Kat artsa 30000tl olur devlet desteği ile 40000tl olur birikim için denenir aylık 300 500tl ile başlayın askerden sonra en azından beyaz eşya paranız çıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alırkan kambiyo var bozdururken makas
Knka bende biraz var para ama 20 den fazla koyacağım sanki

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
abuzittin
fiziki al. benim hesapta vardı geçen gün çektim. güven problemi oluyor.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1

TahinPekmez

80+ Silver
Bu ülkede ne kanunlar değişti neler olmaz dendide oldu bir düşün. Parlamenter sistemde değiliz başkanlık sistemindeyiz. Bir kararnameye bakar her şey
ne sistemi olması önemli değil, durduk yere parana el konulmaz. hadi en fazla olsun TL ye çevirirler.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
fiziki al. benim hesapta vardı geçen gün çektim. güven problemi oluyor.
doğru ama her türlü risk oradada kaybetme gibi bir risk var bankadada paraya çökme gibi bir ihtimal var yemin ediyorum ülkede bu kadar güvensiz bir ortam olmadı tarih boyunca D .aSD

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Altın hem dolar bazından hemde kendi değerinden dolayı artıyor. Eğer altın rezervi bollaşmazsa daha fazla kar edilir altından.

Gençlere önerim bireysel emeklilik yapın.
10 yıllık birikiminize ek devlet desteği var. (Türk lirası bazında önermem) Döviz Altın ve Fon olarak alım yapın. (Devlet desteği %30 oluyor) 10000tl altın alsanız altının değeri 10 sene sonra 3 Kat artsa 30000tl olur devlet desteği ile 40000tl olur birikim için denenir aylık 300 500tl ile başlayın askerden sonra en azından beyaz eşya paranız çıkar.

Alırkan kambiyo var bozdururken makas
hocam bu dedıgın besı nerden yapıyoruz 23 yasındayım onu nasıl yapıyoruz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
doğru ama her türlü risk oradada kaybetme gibi bir risk var bankadada paraya çökme gibi bir ihtimal var yemin ediyorum ülkede bu kadar güvensiz bir ortam olmadı tarih boyunca D .aSD
Valla şimdi insan ne yapsa bilemiyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
altın, dolar ne alacaksanız fiziki almanızı tavsiye ederim.

bankacılar diyor ki bizden almayın önermiyoruz. dövizcilerden alın diye yönlendiriyorlar. keske sana da hatırlatsalardı.
Banka dan almam zaten ya

knk hemen çekmeyi düşünmediğimden aldım ben ama sadece tavsiye yani 3 aylık yaptım ben
Ne kadar getirdi knka ayıptır sorması

tretar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
harun kasap
Banka dan almam zaten ya

kur korumalı hesabın mantığı doları şuanki aldığın mebladan mesela ben 20.06 ya aldım 3 ay sonra sallıyorum 25 olursa 25tl üzerinden satıp 25tl üzerinden parasını veriyorlar ha oldu ki dolar 10tlye düştü yine de aldığın fiyattan satıyorsun 3 aylık vade faizini alıyorsun yani zarara girmiyorsun

Banka dan almam zaten ya

3ay sonra dolar ne kadar olursa o kadar getirecek yani

Top Bottom