myron bolitar
80+
altın, döviz ne varsa elinizde en iyisi piyasanın yoğun olduğu yerde işlem yaptırmaktır. kapalı çarşıya ulaşımı olanların çarşıdan fiziki olarak işlem yapmalarını tavsiye ederim. kapalı çarşıda makas yok denecek kadar az.Kapalı çarşıdan fiziki kağıt olarak al
kredi kartlarından 1.36 ile çekilen nakit avanslar sayesinde kapalı çarşıda dolar azalmıstı bir ara. 23 küsürler bandına çıkmıstı. herkes dolara hücum ediyordu. 20 den bozduranlar gördü bu gözler. neden bozuyorsunuz diyince daha artmaz dimi demişti bir abi ASSFAFAFD ona burdan selam olsun nakit avans seçeneği açık banka var mı suan ? ben 4 farklı banka kullanıyorum hiç birinde kullanılabilir sınırlandırılmamıs nakit avans bakiyesi bulunmuyor.Şuan benim bankam kredi kartı nakit avansı 5000 TL ile sınırladı. Açık olan varsa taksitli nakit avans çekip dolar ya da altın alabilir. 1.36 dan kaçırmayın. Ben yıl sonu gram altında min 2000 TL fiyatlanma bekliyorum. Ekonomi bu şekilde yönetlilmeye devam ederse. Tayyibin kabinesini gördükten sonra bundan emin oluruz ya da şu fiyatlanma gelir diyebiliriz.
Son düzenleme: