Arama sonuçları: *

1. n7cati

🟠 ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI + ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA! 🔥

Asgari ücretin artmasıyla ülkenin daha kötü bir yere gittiğinin farkına ne zaman varacaksınız? Artınca ne oluyor sanki , asgari 2x artıyorsa fiyatlar 6x artıyor. Çocuk mu kandırıyor acaba hükümet.
  2. n7cati

🟠 Erdoğan: "Asgari ücrette sözümüzü tuttuk ve enflasyona ezdirmedik!"

2017'de ekonomi iyi değildi yine evet ama alım gücü bu kadar düşük değildi , ama o zamanlar dolar vs bu kadar artmadıgı için tl bu kadar değer kaybetmediği için çok konuşulmuyordu. Kısmen katılıyorum size
  3. n7cati

DOLAR 24.05 EURO 25.43 🔥🔥WHATS GOİNG ON🔥🔥

bug olmuş euro düzeldi şimdi dolarda düzelir
  4. n7cati

🔥 MERKEZ BANKASI FAİZ ARTTIRDI! 🔴

''Ben İktidarda olduğum sürece faiz yükselemez''
  5. n7cati

Dolar neden artıyor?

doların şuanki değeri 28 zaten normalde tutulmasaydı 28di yani, yıl sonuna kadar çok rahat 30'u görür günde 1tl artıyor :D
  6. n7cati

Dolar neden artıyor?

olsun bizim allahımız var
  7. n7cati

Dolar neden artıyor?

ak parti iktidarda olduğu sürece bu dolar ve enflasyon düşmez. Halk güvenmiyor bende dahil, 2 gün önce faiz arttıracakları için herkes dolarını bozdur diyordu bende dedimki halkın iktidara güveni yok dolar düşmek yerine daha fazla artıcak dedim öylede oldu ve satmadım doları + halen artıyor...
  8. n7cati

Paramın Değer Kaybetmemesi İçin Ne Yapmalıyım?

Yaklaşık 4300 dolarım vardı , bi kısmını bozdurdum bazı ihtiyaçlar ve pc için , şuanda 3200 dolarım var fakat 2023’te asgari ücret yükselecek dolarda şuan sabit duruyor paramın değerde dolarda bile düşecek ne yapmalıyım? Ayrıca yılbaşından sonra dolar aynı kalsa bile herşeyin fiyatı da...
  9. n7cati

Binance mi? btcturk mu?

Btc türk
  10. n7cati

Yardım Gamermarkt icra dosyası oluşturmuş

Dediğim gibi hocam zaten sizlik bir sorun yok , araştırma bittikten sonra para çekiminiz açılacaktır büyük ihtimalle
  11. n7cati

Sen zaten hesabını güvenli bir şekilde teslim ettin ve site zaten alıcının suçu olduğunu söylemiş yani büyük ihtimalle bir sorun olmaması için para çekimi durdurmuşlar gelecek yanıta göre tekrar yazabilirsin yapmanız gerekeni söyleyebilirim hocam
  12. n7cati

Boş yapma ucube , arkadaşa yardımcı oluyorum sen ne işe yarıyorsun ? Bilmediğin konu hakkında yorum yapıp insanların kafasını karıştırıyorsun yazık .
  13. n7cati

Ergensin kanka galiba hayatında görmediğin kadar fazla insanla muhabbetim oldu bir o kadarda insana hesap sattım bu konularda çok iyi bilgim var merak etme :D 1669742496 Evet hocam , 1 tl bile olsa hakkınızı arayın parayı çektikten sonra da bu sitelere tekrar bulaşmayın derim
  14. n7cati

Size bir satış hizmeti sunulmuş ve siz bu siteden faydalanmışsınız , ürünü güvenli bir şekilde teslim etmişsiniz ve site alıcının kendi suçu yüzünden hesabı kaybettiğini söylemiş , yasal olarak ve normal olarak siz haklısınız , siteyede ayrıca şunu söyleyin ; Hesabı geri almak için gereken tüm...
  15. n7cati

Bunla bir alakası yok ona bakarsak sitede yasal değil , hesap satışı yasal olmasa bile yasal yollardan faydalanabiliyor bilgisiz bir şekilde konuşmanın bir anlamı yok kardeşim bilmediğin konuda milletin işine karışma..
  16. n7cati

Eposta değişti bildirimini desteğe gönder , hesabın alıcının mailinden bir önceki mailini verebileceğini söyle hesabın sende olmadığını alıcının dolandırıcılık yapmaya çalıştığını söyle + trackerdaki maçların ekran görüntüsünü at , ayrıca geri almaya çalışmak istesen bile riot games biletlere...
  17. n7cati

hocam yıllardır riot games hesapları satışı ile uğraşıyorum türkiyenin en büyük valorant satıcısıyım hatta piyasadaki , sitelerdede hesap sattım fakat şöyle bir durum varki yasal olarak sitenin kurallarında eğer bir dolandırıcılık yapılırsa dava açılabileceği yasal süreç başlatılacağı yazıyor ...
Top Bottom