Arama sonuçları: *

1. nihatcebi

Öneri KYK Kredi Alınmalı mı?

Hayır alabiliyor diye biliyorum.
  2. nihatcebi

🔴 MEHMET ŞİMŞEK: 300 MÜDÜRLÜĞÜ KAPATIYORUZ!

Türkiye'nin ekonomisinin iyi olduğu zamanlar bu adam vardı başta. Sonrasında trajedik bir cümleyle "İngiliz Uşağı" diye kovuldu :D Kovulmasa belki ekonomi bu halde olmazdı. Tekrar başa geldiği zaman da hemen ilk olarak 1milyar$ yatırım aldığını söylemişti. Ben bu bakandan hâlâ ümitliyim. Bundan...
  3. nihatcebi

Çok kızgınım, çok söylenecek söz var ama işte elden de gelen bir şey yok maalesef :(
  4. nihatcebi

En azından bazı hamleler sayesinde enflasyona karşı biraz daha dirençli olucak ekonomi. Yapılması gereken geç hamleler şimdi yapılıyor, neyse bakalım sonumuz ne olacak. Mehmet Şimşek'in 2026 da enflasyon tek haneye düşecek sözü bakalım tutacak mı. Hamleler gün geçtikçe artıyor, umarım sonunda...
  5. nihatcebi

Köprü ve Otoyollara KDV zammı geldi!

Normalde pahalı ama 184 TL veren 190 TL de verir. O yüzden aşırı bir artış olmaması şaşırttı :D
  6. nihatcebi

2024'Te ekonomi düzelir mi?

İstediği kadar yazıp zırlasın zerre umrumda değil. Çok bilmiş biri olduğu için kendi haline bıraktım :D
  7. nihatcebi

Profiline baktıktan sonra acıdım engelledim :D
  8. nihatcebi

Bu arkadaş 280hz Gamebooster monitörünü kötüleyip 165hz HP monitör öneren arkadaş değil mi ya :D Kardeşim sana çok acıyorum bi bilsen.
Geri