nihatcebi
80+
- Reaksiyon skoru
- 179
Hayır alabiliyor diye biliyorum.Evet ama tekrar alamazsın o zaman.
Hayır alabiliyor diye biliyorum.Evet ama tekrar alamazsın o zaman.
Ben kız kardeşime al dedim ama tüm parayla kredi bitene kadar altın al Üni bitince bozdurur borcunu ödersin kalan para da cebine kalır %0 faiz zaten bence al böyle yapAntepte hemşirelik okuyom 1.sınıf . Kredi çıktı. Ablam ünide uzmanlık yapıyor maaşı var iyi sayılır onunla evde kalıyom. 1-2 yerden burs ve babamdan harçlık alıyom. Kredi alınmalı mı? Faiz falan biniyor mu ?
Alınmıyor diye biliyordum.Hayır alabiliyor diye biliyorum.
bildiğim kadarı iptal ederse tekrar başvurup cıkarsa alıyor kafasına göre al alma yapamıyor , en fazla bırakır birikir hesapta bi kısmını kullanır dediğim gibi iptal etmek de mantıksız.Alınmıyor diye biliyordum.
Bizim zamanımızda DGS ye çalışırken ilk yıl kazanazsam bir daha basvuramiyorsun demişlerdi. Arayıp sormuştum. Belki de DGS özel falandı bilmiyorum.
faiz binmiyor ama gelirin yerindeyse hiç gerek yok, faiz binse bile her seçim zamanı faizi sıfırlıyorlar zaten.
alınca eskiden iyidi güzel geçiniyordunda şuanda bir anlamı yok eğer faizsiz değilse
Evet ama tekrar alamazsın o zaman.
Kesinlikle almalısın %0 faizli kredi veriyorlar resmen. Verdikleri ücret sigaraya anca yetityor orası ayrı mesele.
arada şansa kapatıyorlarda
Ben almıştım hala ödüyorum. Olsa yine alırım havadan parayı sana şuanda ailen dışında kimse vermez. Mezun olduktan sonra 2 yıl ödeme yapmana gerek yok daha sonrasında ödeme yapmazsan yapmadığın gün başına faiz biniyor toplamına değil o ayki para bazında mesela 3000 ödemen var o ayki faiz bedeli atıyorum 300tl o aya biniyor sonraki ay yine ödeme yapmazsan hem 2. aya faiz biniyor hemde ilk aya. Ödemeye başladıktan sonra her ay aldığın kadar aylık yatırıyorsun çok koymuyor aylık 500 tl ödüyorum, iyi ki almışım. Toplu ödemiyorsun 1 ayda ne kadar aldıysan aynen o şekil her ay ödüyorsun. Önceden ödeyip kapatadabilirsin. Hatta af falan çıkıyor bazen toplu ödemede yüzde 30 indirim falan.
ben şu an antepte okuyorum ikamet adanada ziraat onay için bir şeyler yollanacakmış ama adres istemedi adanaya mı gidecek (e devlette adana) yoksa başvuru tarihi bitince adres mi isteyecekmezun olduğun gibi çalıabilirsen ve o parayı ödeyebilirsen faiz binmiyor diye biliyorum, mezun olduktan sonra 2 sene vaktin var fakat 2 senede o para artar sanırım
al bence zaten para değerini yitiriyor yatırım yapabilirsen çok büyük kar elde edebilirsinAntepte hemşirelik okuyom 1.sınıf . Kredi çıktı. Ablam ünide uzmanlık yapıyor maaşı var iyi sayılır onunla evde kalıyom. 1-2 yerden burs ve babamdan harçlık alıyom. Kredi alınmalı mı? Faiz falan biniyor mu ?