Öneri KYK Kredi Alınmalı mı?

Kesinlikle al. Düz kafa mantık altın yatırımı yapsan bile TL karşısında kesinlikle 4 sene sonunda 10-15kat kâra geçersin. Ben o zamanın değeriyle mesela 3000$ falan aldım. Borcu yeni bitirdim 350-400$ arası para ödedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Antepte hemşirelik okuyom 1.sınıf . Kredi çıktı. Ablam ünide uzmanlık yapıyor maaşı var iyi sayılır onunla evde kalıyom. 1-2 yerden burs ve babamdan harçlık alıyom. Kredi alınmalı mı? Faiz falan biniyor mu ?
Ben kız kardeşime al dedim ama tüm parayla kredi bitene kadar altın al Üni bitince bozdurur borcunu ödersin kalan para da cebine kalır %0 faiz zaten bence al böyle yap

Birader hemşireysen zaten mezun olup atanınca onu bir maaşta falan zaten kapatacaksın al gitsin beleş para gibi bişi. Ben de almıştım şu an istesem 1 haftalık maaşımla ödeyebiliyorum ama taksit taksit yatırıyorum çünkü para sürekli değer kaybediyor acelesi yok

• Beğen
Al gitsin hocam zaten yıldan yıla değişiyor asgari ücret. Ben üniversite okurkan aldım 10 bin aldım yıllık toplam, şimdi ödemem başladı, şimdi tek maaşla ödeme imkanım duruyor birde zaten taksitli ödüyorum her ay 1250 şeklinde ödüyorum

• Beğen
Hayır alabiliyor diye biliyorum.
Alınmıyor diye biliyordum.
Bizim zamanımızda DGS ye çalışırken ilk yıl kazanazsam bir daha basvuramiyorsun demişlerdi. Arayıp sormuştum. Belki de DGS özel falandı bilmiyorum.

• Beğen
Alıp altına yatır

• Beğen
Alınmıyor diye biliyordum.
Bizim zamanımızda DGS ye çalışırken ilk yıl kazanazsam bir daha basvuramiyorsun demişlerdi. Arayıp sormuştum. Belki de DGS özel falandı bilmiyorum.
bildiğim kadarı iptal ederse tekrar başvurup cıkarsa alıyor kafasına göre al alma yapamıyor , en fazla bırakır birikir hesapta bi kısmını kullanır dediğim gibi iptal etmek de mantıksız.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,923
Üyeler
184,078
Son üye
looks
Geri