Neler Yeni

KYK Geri ödemesiz burs çıkar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emil Breivik
Altın fikri mantıklı gibi ama çok az da olsa riski var. Borcun geri ödemesi de mezuniyetten 2 yıl sonra başlıyor.

Ben kredinin geri ödemesinde faiz yok diye biliyordum fakat bazı arkadaşlar olduğunu söylemiş. Bilginiz var mı bu konuda?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Yusuf Kaplan
Ben faiz yok falan yazdım ama bazı arkadaşlar olduğunu yazmış, o yüzden kesin bir şey yazmayayım.
Faiz işleniyor. Yok diye bir şey yok. Var. Ama genelde faiz siliyorlar seçim ayağına. Benim faizle 27kydi. 14k düştü faiz silinip.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,067
İsim
Mehmet Aslan
Altın fikri mantıklı gibi ama çok az da olsa riski var. Borcun geri ödemesi de mezuniyetten 2 yıl sonra başlıyor.
dolar euro altın olarakta yayabilirim. Bunu yapmamın önünde hukuki bir engel var mı ? Ve borç kaç aya bölünüyor ? Tek seferde mi tahsil ediliyor ? Fikir çok mantıklı geldi açıkçası , mezun olduktan sonra kar bırakırsa o para ile bilgisayarımı upgrade etmeyi planlıyorum. Çalışacağım alan gereği ihtiyacım olabilir upgrade e .

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emir
Dostum sana cikmasi biraz sansa bagli ama cikabilir.Krallar bana da bir el atin da bana cikar mi ne diyorsunuz

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Görkem çetinkaya
Mal varlıklarınıza da bakılıyor diye düşünüyorum. Mesela 1000 kişiye verecekler diyelim en düşük maddi durumu olandan yukarıya doğru çıkıyor. Başvurular açılınca e devletten başvuruyorsun.
Mal varliklarina bakilmiyor. Benim arkadasimin uzerine fabrika var cocuga geri odemesiz cikti

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Uni okuduğum zamanlarda geri ödemesiz burs çıkmıştı . Ne fakirdik nede zengindik orta gelirli bi aileydik. Sana tavsiyem geri ödemeli olanı çıksa hiç bulaşma.

Bünyamina

80+ Platinum
Mal varliklarina bakilmiyor. Benim arkadasimin uzerine fabrika var cocuga geri odemesiz cikti
Şöyle durum da olabiliyor. Babası annesi ayrı bu tek yaşıyor annesiyle gelirleri yok ya da asgari. Buna da çıkar.
İnan çok detay var. Şu yu var çıkıyor bu var çıkıyor diyorsunuz da inan herkes her şeyi söylemiyor.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Görkem çetinkaya
Şöyle durum da olabiliyor. Babası annesi ayrı bu tek yaşıyor annesiyle gelirleri yok ya da asgari. Buna da çıkar.
İnan çok detay var. Şu yu var çıkıyor bu var çıkıyor diyorsunuz da inan herkes her şeyi söylemiyor.
O benim bana cikmadi

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ben kredinin geri ödemesinde faiz yok diye biliyordum fakat bazı arkadaşlar olduğunu söylemiş. Bilginiz var mı bu konuda?
Faiz işleniyor. Yok diye bir şey yok. Var. Ama genelde faiz siliyorlar seçim ayağına. Benim faizle 27kydi. 14k düştü faiz silinip.
Faiz yok. 2022'de KYK kredilerine uygulanan faizler tamamen kaldırıldı. Sadece anapara geri ödeniyor. Yani ne kadar para aldıysan enflasyon farkı bile ödemeden direkt aynı miktarı geri ödüyorsun.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,067
İsim
Mehmet Aslan
şöyle bir haber gördüm.

1727444819567.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Faiz yok. 2022'de KYK kredilerine uygulanan faizler tamamen kaldırıldı. Sadece anapara geri ödeniyor. Yani ne kadar para aldıysan enflasyon farkı bile ödemeden direkt aynı miktarı geri ödüyorsun.
ne dersin hocam ? Girilir mi böyle bir topun altına :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Hüseyin Kurt
Benim babamda emekli ve biz iki kardeş 2 yıl aynı anda üni okuduk ve yinede çıkmadı. Kredi aldım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,067
İsim
Mehmet Aslan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar