Arama sonuçları: *

1. P

Paramı faize koymak istiyorum

Ülkede tonla yolsuzluk, kara para aklama, adaletsizlik varken takıldığınız tek nokta buysa en büyük Müslüman sizsiniz. MaşALLAH. 1719391305 Aynen kanka daha politika faizini bile bilmeden "Müslümanlık" şovu yapmak için faizi sıfırlamaya çalıştılar, sonra ne oldu? Saçma sapan vergiler ödüyorum o...
  2. P

Paramı Euro yapmalı mıyım ?

Yaptırmalısın. TL'yi sadece harcayacağın kadar tut. Temmuzda akaryakıta 8 TL zam gelecek mesela sonra fiyatlar daha da şişecek bu sefer TL biraz daha değer kaybedecek.
  3. P

Yeni halka arzlar nasıl

İş düzenimi tekrar kurayım bundan sonrasında her ay düzenli olarak büyük şirketlerden hisse alıp koyacağım kenara 6 ay tutup sonra duruma bakacağım
  4. P

Yeni halka arzlar nasıl

Artık halka arzlardan para kazanamazsın. Adam 1 paket sigara parası çıkınca hemen tüm hisselerini satıyor sonra çakılıyor hisseler. İnsanlar en azından 3-5 gün ellerinde tutsalar sonra çekilseler bilmiyorlar ki 50 TL değil 400 TL kazanacaklar :)
  5. P

MİLLETVEKİLİ MAAŞINA 43.000 ₺ ZAM!

Yiyin efendiler yiyin :)
  6. P

🔴 MERKEZ BANKASINDAN İFLAS GİBİ TARİHİ ZARAR! 🔥

Bana yazmadılar hocam bende anlamadım. Kask kafasından çıkıp gidebileceği için onun için de ekstra yazmışlardır bilmiyorum
  7. P

Halkı vergiye boğup hizmet yapmamaları yetmezmiş gibi bir de ellerini tam olarak cebimize atmaları :) Halkın vergisini kaçıran, para aklayan kim varsa 7 ceddini öteki tarafta selamlayacağım inşALLAH.
  8. P

Belli zaten trafik polisleri kaskın klipsi takılı olmadığı için bile 1000 TL ceza kesiyor + denetimleri inanılmaz artırdılar. Keşke bu denetimeri ceza için değil de halkın güvenliği için durdurma ve arama işlemleri için de yapsalar.
  9. P

Silindi

Hadi ön yargılı yaklaşmıyorum. Senin bilgin, sertifikan, eğitimin ya da derecen ne? Ayıptır günahtır berberinizin her dediği şeye inanmayın :D Ek olarak örnek vereyim sana. Asgari ücrete hiç zam gelmedi ve gözüne bir bilgisayarı kestirdin. Bilgisayarı almak için karar verdiğinde dolar 32 TL idi...
  10. P

Silindi

Özgür Demirtaş şu konuyu okusa sana döne döne bir koyar aklın hayalin şaşar.
  11. P

Bir yilda 20binTL yi,50binTL ye yukseltmek mumkun mu?

Çıkartabilirsin gibi. TL olunca çok da absürt gelmiyor. Şu an AJET'in halka arz edilmesini ya da hisse satmasını bekliyorum satmaya başlarsa direkt alacağım 2-3 yıl da bekleyeceğim.
  12. P

Öneri Evden yapılabilecek iş modelleri nelerdir?

Hocam kusura bakma dijital pazarlama alanında yönetici olarak çalışıyorum ama ben bu CV'ye asla iş vermem. CV de daha çok "ben her şeyden azıcık biliyorum" ve önüme hangi iş gelirse çalışıyorum havası var. Bütün bu işlerin 2 tanesini bile profesyonel seviyede bilmediğinden eminim ve sana önerim...
  13. P

🔥 1 [$] DOLAR ARTIK 31 ₺ OLDU! 🔥

Benim üretim sektöründe aldığım duyumlar doların 40-42 TL bandında (ŞU AN İÇİN) olduğu doğrultusunda ve evet bence gerçek ama YTD. Benim seçimim değil aga bende ekonominin böyle kötü gitmesini istemezdim ama "din kardeşi" adı altında sapık, işe yaramaz, ne idüğü belirsiz mültecileri, kaçakları...
  14. P

🔥 1 [$] DOLAR ARTIK 31 ₺ OLDU! 🔥

Seçim sonrası 45 TL bandına çıkacağını düşünüyorum. YTD. Haftaya motor alacağım kredi kartıyla, acil durum için de çok şükür birikimim var oy veren kitle düşünsün :) Kendimi tamamen TL'ye yaslamadım
  15. P

🚗 2024 YENİ TRAFİK CEZASI ZAMLI MENÜ! 🔥

Işıkların olmaması, hatalı sollama, hatalı şerit değiştirme vs vs. Ne kadar trafikte yoğun yapılan ve sonu ölümle biten kaza sebebi varsa fiyatlarına gülüyorum :)
Top Bottom