Arama sonuçları: *

1. snowless

Yardım Gerçekten çok yoruldum. İş önerisine ihtiyacım var

Tesekkür ederim dostum önerilerin icin. Bahsettiğin şeyleri arastırıp iyice bakınmaya calısıcam. Finaller var suan cok bakamıyorum. Tekrardan rahatsız ederim seni .Cok sağ olasın
  2. snowless

Hocam bahsettiğiniz şeyi inceledim. Veri etiketleme vs. Anlayamadığım kısım şu ; veri etiketleme işini sadece Make sense programıyla mı yapıcam ?
  3. snowless

Hocam biraz açar mısınız ne oldugunu vs ? 1673730947 Hocam oynamadım cs acıkcası 1673730989 Hocam yazılım tamam olur fakat nerden bası baslayacagım konusunda fikirsizim
  4. snowless

Dostlar selamlar öncelikle ; Hayatımın bir çok evresinde çalıştım işe gittim ettim aklınıza gelecek bir çok iş yaptım .Yaşım 21, inşaat teknikerligi okuyorum. Hayırlısıyla mühendisliğe tamamlamak istiyorum. aktif olarak haftada iki günlük bir işte çalışıyorum. Tabiri caizse hamallık...
  5. snowless

Banka kartımdaki Euro/Doları alırken vergi konulur mu ?

hocam hangı atmden ceklecegını ögrenme yöntemi var mıdır ?
  6. snowless

Banka kartımdaki Euro/Doları alırken vergi konulur mu ?

Dostlar selam, yapıkredi bankasında mobil üzerinden euro hesabı actım ve icinde 300 eurom var. ben bunu daha sonra euro olarak nait çekmek istesem yatırdığından eksik cekmem herhalde değil mi ? vergi vs muhabbeti var mı ? parayı atmde mi banka şubesinden mi çekmek gerekli ? 1666201852 bilen...
Top Bottom