Arama sonuçları: *

1. V

Paranızın değerini korumak için hangi yatırım aracını tercih edersiniz?

Döviz alıyordum onu bıraktım çünkü dövizde de enflasyon var, şu an %75 Altın, %25 Kripto alıyorum aylık. Borsaya girmedim çünkü TL üzerinden işlem yapılıyor, Amerikan borsasına girsem orda da vergi olayı çok. Gayrimenkul alacak kadar param yok. Mevduatı zaten konuşmuyorum bile.
  2. V

Öneri TAB GIDA HALKA ARZ OLUYOR!

Hocam öyle de benim de bilgim yok bilgi ediniyorum, özelden yazdıklarıma cevap verebilecek olan varsa konuyu kapatabilirim
  3. V

Hocam neden konuyu sileyim? 2 hesap derken tanıdığım kişilerden bahsediyorum.
  4. V

300 400 azmış yaw, kaç lira lazım giriş için? 1697551245 Kardeşim istersen hepimiz duralım sadece sen gir :D 1697551281 Min 2 hesap girerim girersem
  5. V

Hocam ben de bilmiyorum işte hiç katılmadım, öncekiler nasıl oldu 1697547323 Her yerde yılın en büyük halka arzı diyorlar 1697547367 Hocam zaten az lot düştüğünden küçük miktar kazadırıyor herhalde genelde, siz katıldınız mı hiç, nasıl getirisi oldu?
  6. V

Merhaba arkadaşlar. TAB GIDA halka arz edilecek diye haberler gördüm. Bu halka arz olaylarını sürekli duyuyorum ama hiç katılmadım, bu seferki ilgimi çekti. TAB GIDA ve genel olarak halka arz hakkında görüşleriniz neler? Kazançlı mı sizce?
Top Bottom