Merhaba arkadaşlar. TAB GIDA halka arz edilecek diye haberler gördüm. Bu halka arz olaylarını sürekli duyuyorum ama hiç katılmadım, bu seferki ilgimi çekti. TAB GIDA ve genel olarak halka arz hakkında görüşleriniz neler? Kazançlı mı sizce?
Bu yazdığım yazı kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Merhaba arkadaşlar. TAB GIDA halka arz edilecek diye haberler gördüm. Bu halka arz olaylarını sürekli duyuyorum ama hiç katılmadım, bu seferki ilgimi çekti. TAB GIDA ve genel olarak halka arz hakkında görüşleriniz neler? Kazançlı mı sizce?
Hocam ben de bilmiyorum işte hiç katılmadım, öncekiler nasıl olduDaha kaç tavan yapacak belli değil nerden bilelim kazancli mi
Her yerde yılın en büyük halka arzı diyorlar5m katılım gelecek heralde bu gidişle
Hocam zaten az lot düştüğünden küçük miktar kazadırıyor herhalde genelde, siz katıldınız mı hiç, nasıl getirisi oldu?Bu yazdığım yazı kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Halka arzlar çok nadir kaybettirir küçük miktarda paralar kazanılmak isteniyorsa girilebilir internette çok fazla videosu var bak anlarsın ne olduğunu
MaalesefBir tanesi Twitter'da ben 5 kere girdim der bir tanesi konu açar bir başka biri insa short açar arkadaş 3m kişi girip kapatıcaktık konuyu. vatandaşlık alan suriyeli bile girecek şimdi +6milyon hayırlı olsun
Değişiyor ama 300 400 kaldırırsın YTDHocam ben de bilmiyorum işte hiç katılmadım, öncekiler nasıl oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her yerde yılın en büyük halka arzı diyorlar
Hocam zaten az lot düştüğünden küçük miktar kazadırıyor herhalde genelde, siz katıldınız mı hiç, nasıl getirisi oldu?
300 400 azmış yaw, kaç lira lazım giriş için?Maalesef
Değişiyor ama 300 400 kaldırırsın YTD
Kardeşim istersen hepimiz duralım sadece sen girBir tanesi Twitter'da ben 5 kere girdim der bir tanesi konu açar bir başka biri insa short açar arkadaş 3m kişi girip kapatıcaktık konuyu. vatandaşlık alan suriyeli bile girecek şimdi +6milyon hayırlı olsun
Min 2 hesap girerim girersem3 hesap + total 75 lot giriş 10 günde 10k kazandırır bana sizi bilemem tabi vereceği lot ve tavan serisi de önemli ama 15 gün fiyat istikrarı var zaten zarara girmezsin en kötü ihtimalle tek hesap olsa bile 300-500 kazandırır
2 hesap olmuyo hocam300 400 azmış yaw, kaç lira lazım giriş için?
Kardeşim istersen hepimiz duralım sadece sen gir
Min 2 hesap girerim girersem
hesap başı max 10 tane verir3 hesap + total 75 lot giriş 10 günde 10k kazandırır bana sizi bilemem tabi vereceği lot ve tavan serisi de önemli ama 15 gün fiyat istikrarı var zaten zarara girmezsin en kötü ihtimalle tek hesap olsa bile 300-500 kazandırır
Hocam neden konuyu sileyim? 2 hesap derken tanıdığım kişilerden bahsediyorum.Reis konuyu sil
2 hesap olmuyo hocam