Neler Yeni

Öneri TAB GIDA HALKA ARZ OLUYOR!

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
Merhaba arkadaşlar. TAB GIDA halka arz edilecek diye haberler gördüm. Bu halka arz olaylarını sürekli duyuyorum ama hiç katılmadım, bu seferki ilgimi çekti. TAB GIDA ve genel olarak halka arz hakkında görüşleriniz neler? Kazançlı mı sizce?

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Baran Çelik
Daha kaç tavan yapacak belli değil nerden bilelim kazancli mi

TİTAN.

80+ Platinum
Merhaba arkadaşlar. TAB GIDA halka arz edilecek diye haberler gördüm. Bu halka arz olaylarını sürekli duyuyorum ama hiç katılmadım, bu seferki ilgimi çekti. TAB GIDA ve genel olarak halka arz hakkında görüşleriniz neler? Kazançlı mı sizce?
Bu yazdığım yazı kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Halka arzlar çok nadir kaybettirir küçük miktarda paralar kazanılmak isteniyorsa girilebilir internette çok fazla videosu var bak anlarsın ne olduğunu

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha kaç tavan yapacak belli değil nerden bilelim kazancli mi
Hocam ben de bilmiyorum işte hiç katılmadım, öncekiler nasıl oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

5m katılım gelecek heralde bu gidişle :kekw:
Her yerde yılın en büyük halka arzı diyorlar

Bu yazdığım yazı kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Halka arzlar çok nadir kaybettirir küçük miktarda paralar kazanılmak isteniyorsa girilebilir internette çok fazla videosu var bak anlarsın ne olduğunu
Hocam zaten az lot düştüğünden küçük miktar kazadırıyor herhalde genelde, siz katıldınız mı hiç, nasıl getirisi oldu?

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bir tanesi Twitter'da ben 5 kere girdim der bir tanesi konu açar bir başka biri insa short açar arkadaş 3m kişi girip kapatıcaktık konuyu. vatandaşlık alan suriyeli bile girecek şimdi +6milyon hayırlı olsun

TİTAN.

80+ Platinum
Bir tanesi Twitter'da ben 5 kere girdim der bir tanesi konu açar bir başka biri insa short açar arkadaş 3m kişi girip kapatıcaktık konuyu. vatandaşlık alan suriyeli bile girecek şimdi +6milyon hayırlı olsun
Maalesef
Hocam ben de bilmiyorum işte hiç katılmadım, öncekiler nasıl oldu

Her yerde yılın en büyük halka arzı diyorlar

Hocam zaten az lot düştüğünden küçük miktar kazadırıyor herhalde genelde, siz katıldınız mı hiç, nasıl getirisi oldu?
Değişiyor ama 300 400 kaldırırsın YTD

batuu123

80+ Bronze
3 hesap + total 75 lot giriş 10 günde 10k kazandırır bana sizi bilemem tabi vereceği lot ve tavan serisi de önemli ama 15 gün fiyat istikrarı var zaten zarara girmezsin en kötü ihtimalle tek hesap olsa bile 300-500 kazandırır

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef

Değişiyor ama 300 400 kaldırırsın YTD
300 400 azmış yaw, kaç lira lazım giriş için?

Kardeşim istersen hepimiz duralım sadece sen gir :D

3 hesap + total 75 lot giriş 10 günde 10k kazandırır bana sizi bilemem tabi vereceği lot ve tavan serisi de önemli ama 15 gün fiyat istikrarı var zaten zarara girmezsin en kötü ihtimalle tek hesap olsa bile 300-500 kazandırır
Min 2 hesap girerim girersem

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Reis konuyu sil

300 400 azmış yaw, kaç lira lazım giriş için?

Kardeşim istersen hepimiz duralım sadece sen gir :D

Min 2 hesap girerim girersem
2 hesap olmuyo hocam

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
hesap başı max 10 tane verir

ExploiT

80+ Bronze
1 Lot 130₺ güzel bir halka arz garanti olsun diye 16 lot girilebilir eşit dağıtım olduğundan alamadığın geri iade ediliyor. en kötü ihtimal ile 5 gün tavan gitse(bence fazlasına gideceğini tahmin ediyorum) ve 10 lot verse net 793₺ kazancı oluyor. Karar sizin tabi ki bunlar tahmin kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,308
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga
Top Bottom