Neler Yeni

ANTALYADA KAWASAKİ H2??

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
Almak değil derdim görmüş olmam bile yeter ama antalyada olduğunu bilmiyordum ve buna şaşırdım acaba kime ait veya istanbuldan vs mi gelme acaba diye
arada görüyorum ben konyaaltında ama kimin bilmiyorum

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can

GirayHan

80+ Platinum
bu zenginlerde hic motovlog cekmıyolar cok ayıp
adam motorun keyfini çıkarıyor ne yapacak motovlogla köylülerle iç içe sohbet edecek. akşam turunu yapıyor eve dönünce paraları sayıp kasaya koyuyor daslkds :kekw:

bende de iki kamera var osmo action 4 ve insta360x3 aldık bi heves motovlog çekeriz diye çekmeceye attım duruyor

Gurkanpiro

80+ Gold
adam motorun keyfini çıkarıyor ne yapacak motovlogla köylülerle iç içe sohbet edecek. akşam turunu yapıyor eve dönünce paraları sayıp kasaya koyuyor daslkds :kekw:

bende de iki kamera var osmo action 4 ve insta360x3 aldık bi heves motovlog çekeriz diye çekmeceye attım duruyor
sen beklıyoruz hocam motovlog formdaki motor sevenler olarak senı ızlerız

GirayHan

80+ Platinum
sen beklıyoruz hocam motovlog formdaki motor sevenler olarak senı ızlerız
valla işten güçten motora binemiyoruz kaldı ki motovlog çekelim :D iş güç hafiflerse neden olmasın çekerim

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
yürütmek derken işletme maaliyetinden bahsediyorsun sanırım :D Konuya gelince, egzotik olan her türlü makinaya binilir benim kawasaki z900'de egzotik sınıfta yer alıyor bakım maaliyetleri yamaha'dan %10 daha pahalı çok bir fark yok ayrıca kasko yaptıracaksın keyfine bakacaksın. Kaskonu yaptır mv agustaya mı biniyorsun artık ducatiye mi o keyfine kalmış ama kasko şart. benim motoru bu yıl 24 bine yaptırdım kaskosunu.
Z900 çok da egzotik sayımaz. Herhangi bir motordan %10 pahalı bakım maliyeti çok da fazla değil. Mesela Ducati tarafında desmo gerçeği var. Z900'ün fiyatı da öyle fazla fazla pahalı değil. Hatta benim de z900rs alma planlarım var. Ya R nine T ya da z900rs düşünüyorum bu motorumdan sonra. Kawasaki servisi parçası bir çok ilde bulunuyor. Yaşadığım ilde 2 adet kawasaki servisi, 1 yahama servisi var. Honda yok. Mv agustada zaten yok. Yanlış görmediysem sadece Ataşehir watergardenda bir adet yetkili servisi var. O da GB motors. Onun haricinde internette aradığım kadarıyla bulamadım. Bu servis benim yaşadığım yerden 300-350km uzakta. Şimdi ben neyime güvenip mv agusta alayım?

Gurkanpiro

80+ Gold
Z900 çok da egzotik sayımaz. Herhangi bir motordan %10 pahalı bakım maliyeti çok da fazla değil. Mesela Ducati tarafında desmo gerçeği var. Z900'ün fiyatı da öyle fazla fazla pahalı değil. Hatta benim de z900rs alma planlarım var. Ya R nine T ya da z900rs düşünüyorum bu motorumdan sonra. Kawasaki servisi parçası bir çok ilde bulunuyor. Yaşadığım ilde 2 adet kawasaki servisi, 1 yahama servisi var. Honda yok. Mv agustada zaten yok. Yanlış görmediysem sadece Ataşehir watergardenda bir adet yetkili servisi var. O da GB motors. Onun haricinde internette aradığım kadarıyla bulamadım. Bu servis benim yaşadığım yerden 300-350km uzakta. Şimdi ben neyime güvenip mv agusta alayım?
egzotik olması için aslında cogu kişinin almadıgı yada cok cok pahalı model olması gerekıyor

GirayHan

80+ Platinum
Kawasaki'nin her motoru egzotiktir. sana basit bi örnek vereyim kawasakinin her parçası yurtdışından geliyor stoklu çalışmıyorlar çoğu parçada

mesela yakıt deposu fiyatına bakalım

1730207502062.png

sen bunun üstüne de gümrük vergisi + bayi kar'ı koy ortalama 600/650 dolar. total fiyat bayiden alacağın 1.600/1650 dolara gelir ortalama.

1.600 dolarda bugünün parasıyla 56.500TL

Hadi benim makinaya en yakın tercih edilen model olan 09 sp'nin deposuna bakalım

1730207588613.png

kawasaki'nin kawasaki logosu çift taraflı stickers'ı bile 100 dolar civarında. Yamahanın 10 15 dolar.

sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada kawasaki'nin yedek parçaları pahaladır ve egzotik sınıfa girer kawasaki alacaksan bu konuya dikkat etmeni öneririm kasko da yaptırmayacaksan şok fiyatlarla karşılaşabilirsin allah korsun kaza bela olursa. Ayrıca;

Senin motosiklet serüvenin iline bağlı görünüyor. mv agustanın yetkili servis ağı görselde ki gibi. ama şöyle bi durum var site olmayan fakat mv agustanın yetkilendirdiği servisler de var. bunun için mv agustaya mail atabilirsin.

Özetle egzotik makina alınacaksa kasko yaptırmak şart. Bugün millete söylenmese de bu tarz makinalara binen her kim varsa kasko yaptırıp biniyor. hak verirsin ki 650 bin lira motora para veren adam da 24 25 bin lira kaskoya para verebilecek güçtedir. Bugün ortalama kaliteli bir kaskın fiyatı zaten 25 bin lira. Kasko varsa mv agustaya da binersin indian'a da. ducati konusunda ise desmo bakım maaliyeti 900 1000 euro civarında. e yani bir zahmet ducati gibi markaya biniyorsa biri bu parayı da gözden çıkarsın. ( Ducati'yi hiç semem bu arada ) Ekonomi düşünen ekonomi sınıfı motorlara binecek. Motosiklette parasal sınır yok. 1.5 milyona da motor var 2 milyona da. Herkesin bütçesi ile doğru orantılı bir durum bu.

1730207361553.png

Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,882
İsim
.
Büyük ihitimal şehir dışından gelmiştir bende geçen hafta Antalya'da tatildeyim rs6 gördüğümde egsoz sesine hayran kalmıştım. Benim oyunda sürdüğüm arabayı adam gerçek hayatta sahip ve sürüyordu gerçekten o araçları görünce diğerleri ne diye düşünüyor insan sonrasında park halindeyken tekrar görmüştüm aracı drek foto çektim :)
RS6 ya biniyorsun mutlu sanıyorlar :D

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Kawasaki'nin her motoru egzotiktir. sana basit bi örnek vereyim kawasakinin her parçası yurtdışından geliyor stoklu çalışmıyorlar çoğu parçada

mesela yakıt deposu fiyatına bakalım

Alıntıyı görüntüle

sen bunun üstüne de gümrük vergisi + bayi kar'ı koy ortalama 600/650 dolar. total fiyat bayiden alacağın 1.600/1650 dolara gelir ortalama.

1.600 dolarda bugünün parasıyla 56.500TL

Hadi benim makinaya en yakın tercih edilen model olan 09 sp'nin deposuna bakalım

Alıntıyı görüntüle

kawasaki'nin kawasaki logosu çift taraflı stickers'ı bile 100 dolar civarında. Yamahanın 10 15 dolar.

sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada kawasaki'nin yedek parçaları pahaladır ve egzotik sınıfa girer kawasaki alacaksan bu konuya dikkat etmeni öneririm kasko da yaptırmayacaksan şok fiyatlarla karşılaşabilirsin allah korsun kaza bela olursa. Ayrıca;

Senin motosiklet serüvenin iline bağlı görünüyor. mv agustanın yetkili servis ağı görselde ki gibi. ama şöyle bi durum var site olmayan fakat mv agustanın yetkilendirdiği servisler de var. bunun için mv agustaya mail atabilirsin.

Özetle egzotik makina alınacaksa kasko yaptırmak şart. Bugün millete söylenmese de bu tarz makinalara binen her kim varsa kasko yaptırıp biniyor. hak verirsin ki 650 bin lira motora para veren adam da 24 25 bin lira kaskoya para verebilecek güçtedir. Bugün ortalama kaliteli bir kaskın fiyatı zaten 25 bin lira. Kasko varsa mv agustaya da binersin indian'a da. ducati konusunda ise desmo bakım maaliyeti 900 1000 euro civarında. e yani bir zahmet ducati gibi markaya biniyorsa biri bu parayı da gözden çıkarsın. ( Ducati'yi hiç semem bu arada ) Ekonomi düşünen ekonomi sınıfı motorlara binecek. Motosiklette parasal sınır yok. 1.5 milyona da motor var 2 milyona da. Herkesin bütçesi ile doğru orantılı bir durum bu.

Alıntıyı görüntüle
Şöyle ki, Kawasakiye binen biri parça fiyatını düşünmez. Dediğim gibi servisin bulunabilirliğine bakar. Bu gönderdiğin MV agusta yetkili satıcılarımız diyor ama teknik servis hizmeti veriyorsa bile 81 ilden sadece 7'sinde mevcut. Mesela ben Çanakkale'de yaşıyorum bunların en yakını Bursada. Burada benim için tabii ki servise ulaşım önem arzeder.

Şu anda mevcut kullandığım motorumu da arabamı da kaskolu kullanıyorum. Kaskosuz ne arabaya ne motora binmem. Dünyanın bin bir türlü hali var. Park halinde bile çarpsalar büyük sorun yaşanıyor.

Kawasaki kullananabilmekle ilgili bir sorunum yok. Maddiyatım bu duruma el veriyor. O yüzden parça fiyatlarını dert etmiyorum. Şu anda yeteneğimin el verdiği motora biniyorum. Dediğim gibi bundan sonra almayı düşündüğüm 2 motor var. Birisi R nine T, diğeri z900rs. Tarz olarak düşündüğüm başka bir motor yok. Zaten mevcut olarak Xsr700 kullandığım için Xsr900 düşünmüyorum. Bu motorla kendime koyduğum hedef kmyi yaptığım zaman bir üste çıkacağım. O zamanki ruh halime göre efendi R nine T ya da gergin z900rs arasında seçim yaparım.

Yani bu kadar yazıp da anlatmaya çalıştığım şey, benim derdim parça fiyatı değil servise ve parçaya ulaşabilmek. 300km uzaktaki servisin bana pek faydası olmuyor. Servisi burada olsun gideyim siparişimi vereyim. Parçamı bekleyeyim. Başka bir derdim yok.

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mesut hamamcı

satılık mı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,120
Üyeler
160,948
Son üye
Borann1905
Top Bottom