Neler Yeni

ANTALYADA KAWASAKİ H2??

Gurkanpiro

80+ Platinum
R1M ve zx10rr varken pek buna bakılmaz bence. motor bloğu krank kırdı bu makinanın birinde. daha sıfıra yakındı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu makinayı alan adam zaten bunların hiç birine bakmıyor ki :D

zengin adam alır biner ne servise bakar ne ikinci el değerine bakar.

mesela kawasaki'nin de 2. eli ağır gider. yedek parçası pahalıdır işletme maaliyetleri yüksektir. şahsen ben kawasaki tercih ettim.

ne zaman ki ikinci el piyasası muhabbeti sonlanır o zaman motosikletten keyif alır bizim millet. her şey para değil ek olarak motosiklet pahalı bir hobidir.
ikiside masallah 1.5 milyon uzerı

İceWolf

80+ Silver
R1M ve zx10rr varken pek buna bakılmaz bence. motor bloğu krank kırdı bu makinanın birinde. daha sıfıra yakındı.

bu makinayı alan adam zaten bunların hiç birine bakmıyor ki :D

zengin adam alır biner ne servise bakar ne ikinci el değerine bakar.

mesela kawasaki'nin de 2. eli ağır gider. yedek parçası pahalıdır işletme maaliyetleri yüksektir. şahsen ben kawasaki tercih ettim.

ne zaman ki ikinci el piyasası muhabbeti sonlanır o zaman motosikletten keyif alır bizim millet. her şey para değil ek olarak motosiklet pahalı bir hobidir.

ama adamın parası var gidiyor mt09 alıyor tek sebebi ikinci elinin hızlı gitmesi.

ee mv agusta var ducati var kawasaki var ? adam ikinci el piyasına bakmaktan böyle manyak makinaları kaçırıyor :D
Bende şuan Kawasaki kullanıyorum. Yıllarca Yamaha kullandım. Hiç pişman olmadım. Özellikle Kırlangıç kasa R6 nın yeri bende başkadır. Ama Kawasaki nin şekli herzaman süperdi. Bende şekil gereği Kawasakiye geçtim.

GirayHan

80+ Platinum
ikiside masallah 1.5 milyon uzerı
öyle.

daha çok güzel makinalar var mesela cafe racer chooper severler için indian diye bir marka var bizim millete sorsan harley der girip bak scout modeline mesela efsane ötesidir. yada git triumph rocket 3'e bak :D

ne makinalar var neler neler var da olay paraya bakıyor.

harley deyince mesela sadece chooper geliyor bizim insanın aklına harley davidson'un pan america'sı da var

Bende şuan Kawasaki kullanıyorum. Yıllarca Yamaha kullandım. Hiç pişman olmadım. Özellikle Kırlangıç kasa R6 nın yeri bende başkadır. Ama Kawasaki nin şekli herzaman süperdi. Bende şekil gereği Kawasakiye geçtim.
japon'da suzuki ve kawasaki'nin olduğu yerde honda ve yamaha'nın esamesi okunmaz. acı ama gerçektir ki bugün japonya'da yerel halk'ın en çok tercih ettiği marka kawasaki'dir. yamaha ve hondaları avrupaya sallıyolar.

amerika ve almanyada'da en çok tercih edilen japon yine kawasaki'dir. ağızlarının tadını biliyolar.

hata kawasaki z900'e özel forumları bile var.

İceWolf

80+ Silver
japon'da suzuki ve kawasaki'nin olduğu yerde honda ve yamaha'nın esamesi okunmaz. acı ama gerçektir ki bugün japonya'da yerel halk'ın en çok tercih ettiği marka kawasaki'dir. yamaha ve hondaları avrupaya sallıyolar.

amerika ve almanyada'da en çok tercih edilen japon yine kawasaki'dir. ağızlarının tadını biliyolar.

Almanyada Kawasaki diğer Japonların 2 katından fazla satıyormuş. Türkiyede neden bu kadar az satılıyor anlaşılmıyor.

GirayHan

80+ Platinum
Almanyada Kawasaki diğer Japonların 2 katından fazla satıyormuş. Türkiyede neden bu kadar az satılıyor anlaşılmıyor.
sebebi disb olan z moto'nun beceriksizliği başka bişey değil. son 2.5 yıldır toparladılar ama çok şükür.

şu an peynir ekmek gibi satıyor kawasaki. ben bile makinayı almadan önce 1.5 ay bekledim sırayı. eskiden gidip pat diye alırdık bayide boldu artık yok. millet uyandı honda ve yamaha'nın bu stokçuluk problemlerinden bıkıp daldılar kawa'ya.

alan aldı makinaları şimdi satan yok. tadı başka tabi. vidasına kadar mükemmel kalitede makinalar üretiyor kawa. sende sahibi olarak fark etmişsindir.

z900 ile mt09 'u yan yana getirdik arkadaşla. adam motordan indi hayranlıkla benim motoru inceliyor işçiliğe bak arkadaş diyor. ee dedim sana o kadar dedik al diye. bak noldu şimdi ? :D enseyi kaşıyor
:kekw:

İceWolf

80+ Silver
sebebi disb olan z moto'nun beceriksizliği başka bişey değil. son 2.5 yıldır toparladılar ama çok şükür.

şu an peynir ekmek gibi satıyor kawasaki. ben bile makinayı almadan önce 1.5 ay bekledim sırayı. eskiden gidip pat diye alırdık bayide boldu artık yok. millet uyandı honda ve yamaha'nın bu stokçuluk problemlerinden bıkıp daldılar kawa'ya.

alan aldı makinaları şimdi satan yok. tadı başka tabi. vidasına kadar mükemmel kalitede makinalar üretiyor kawa. sende sahibi olarak fark etmişsindir.

z900 ile mt09 'u yan yana getirdik arkadaşla. adam motordan indi hayranlıkla benim motoru inceliyor işçiliğe bak arkadaş diyor. ee dedim sana o kadar dedik al diye. bak noldu şimdi ? :D enseyi kaşıyor
:kekw:
Aynı şeyleri yaşıyoruz :) R3 R7 sahibi arkadaşlar gelip gidip benim motorun etrafında dönüyorlar. :) işçiliğe ve malzeme kalitesine özelliklede tipine hayranlar. Dönün dönün diyorum mevlana gibi dönün :)

GirayHan

80+ Platinum
Aynı şeyleri yaşıyoruz :) R3 R7 sahibi arkadaşlar gelip gidip benim motorun etrafında dönüyorlar. :) işçiliğe ve malzeme kalitesine özelliklede tipine hayranlar. Dönün dönün diyorum mevlana gibi dönün :)
daha çok dönerler. doğru tektir birdir kawasaki japonların efsanesidir heavy endustri adamlar jet motorundan tut uzay mekiğine kadar üretiyorlar. ducatiyi üreten robotlar bile kawasaki marka :D şaka gibi ama gerçek bunlar pek söylenmez. kawa'nın resmi sitesinde detaylar mevcut aslında girip baksalar hayranlık uyandıracak bir marka.

ilk kawam 2006 model bir er-5'ti ön disk arka kampana no abs :D motor freni ile durduruyorduk makinayı. azrailin göbek adıydı. makina gidiyor deli gibi ama durmuyordu.

şimdi mt09'un daha teknolojik olduğunu söyleyenler olabilir ama ben eski bir motorcu olarak herşeyin teknoloji olmadığını 09 tercih edebilecek iken kawasaki'yi çok daha güvenli bulduğum için tercih ettiğimi söyleyebilirim. en basiti tank slapper konusu. m09 deli gibi kafa silkelerken ben bu makinanın kafasının oynadığını daha görmedim. araştırdım netten de tank slapper yiyen z900 videosu göremedim. her şey ağırlık ve denge üstüne kurulu. japon gelenekçiliği ve üstün mühendislik örneği bu makina bana göre.

konusu açılmışken benim canavarı da bırakayım buraya işçilik kalitesi vb dedik satın almak isteyenlere yol gösterir belki.

20240421_144510.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Onur Yücel
Seri üretimde olsa şaşılmayacak bir motor denilemez kesinlikle. Araba tarafında da 911, Ferrari, Lamborghini gibi arabalar da seri üretim ama görünce yine şaşırılıyor şaşılmaması mümkün değil ki
Aga neyine şaşırıyorsunuz ki anlamıyorum yolda görünce falan bakakalıyır millet , parasını verip alıyosun yani almak için mıt , harvard da doktora yapman , uzaya gidip gelmen vs gerekmiyor ki paran varsa ekmek alır gibi gidiyon alıyon işte

GirayHan

80+ Platinum
Aga neyine şaşırıyorsunuz ki anlamıyorum yolda görünce falan bakakalıyır millet , parasını verip alıyosun yani almak için mıt , harvard da doktora yapman , uzaya gidip gelmen vs gerekmiyor ki paran varsa ekmek alır gibi gidiyon alıyon işte
para motosikleti alır ama tecrübeyi parayla satın alamazsın.

adamın şaşırdığı nokta h2r'ı görmesi ve kullanan birine şahit olması. o makinayı kullanan adamın 15+ tecrübesi + parası vardır. bu ikisi birleşmezse patlarsın gözünü mezarda açarsın. :D ( tecrübesiz isen red mist'e girersin )

ben 18+ üstü motosiklet tecrübesine sahibim ileri sürüş teknikleri eğitimim de mevcut. bugün h2r yada bmw s1000rr yada zx10rr göreyim bende hayranlıkla bakarım. bunlar güzel, estetik ve hızlı makinalar. sadece türkiyede değil tüm dünyada da pahalılar.

İceWolf

80+ Silver
İkimizde asil siyah tarafındayız. Sevmiyorum öyle çingen çadırı gibi renkli motorları. Bende koyayım resmi madem. Buda benim gariban Ninja :)

resim_2024-10-04_210622995.png

GirayHan

80+ Platinum
İkimizde asil siyah tarafındayız. Sevmiyorum öyle çingen çadırı gibi renkli motorları. Bende koyayım resmi madem. Buda benim gariban Ninja :)

Alıntıyı görüntüle
Bebek gibi maşallah.

ikimizde dark taraftayız dediğin gibi. tek sıkıntı temizliği zor devamlı bakım istiyor boyası :D her güzelin bir kusuru vardır idare edeceğiz artık :D

İceWolf

80+ Silver
Bebek gibi maşallah.

ikimizde dark taraftayız dediğin gibi. tek sıkıntı temizliği zor devamlı bakım istiyor boyası :D her güzelin bir kusuru vardır idare edeceğiz artık :D
Teşekkür ederim. Aylık hatta haftalık temizlemek zorunda kalıyorum. Gerçi zevk benim için hoşumada gidiyor.

GirayHan

80+ Platinum
Teşekkür ederim. Aylık hatta haftalık temizlemek zorunda kalıyorum. Gerçi zevk benim için hoşumada gidiyor.
ufaktan bi seramik kaplama yaptır derim yoksa. yada pff falan yapıyorlar ama bir tık kötü duruyor bence.

ben seramik kaplattım geçen aylarda gayet memnunum. bunun haricinde üstüme başıma almıyorum bu arkadaşın kozmetiğine harcıyorum :D hastalık. yapacak bişey yok tedavisi de yok ahhaa :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,972
Üyeler
163,587
Son üye
Skiff
Top Bottom