tnhnkyl1
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 25
- İsim
- Ahmet Tunahan Akyol
hocam sizin motor çok iyiymiş bizimkisi de heves tabiidaha çok dönerler. doğru tektir birdir kawasaki japonların efsanesidir heavy endustri adamlar jet motorundan tut uzay mekiğine kadar üretiyorlar. ducatiyi üreten robotlar bile kawasaki marka şaka gibi ama gerçek bunlar pek söylenmez. kawa'nın resmi sitesinde detaylar mevcut aslında girip baksalar hayranlık uyandıracak bir marka.
ilk kawam 2006 model bir er-5'ti ön disk arka kampana no abs motor freni ile durduruyorduk makinayı. azrailin göbek adıydı. makina gidiyor deli gibi ama durmuyordu.
şimdi mt09'un daha teknolojik olduğunu söyleyenler olabilir ama ben eski bir motorcu olarak herşeyin teknoloji olmadığını 09 tercih edebilecek iken kawasaki'yi çok daha güvenli bulduğum için tercih ettiğimi söyleyebilirim. en basiti tank slapper konusu. m09 deli gibi kafa silkelerken ben bu makinanın kafasının oynadığını daha görmedim. araştırdım netten de tank slapper yiyen z900 videosu göremedim. her şey ağırlık ve denge üstüne kurulu. japon gelenekçiliği ve üstün mühendislik örneği bu makina bana göre.
konusu açılmışken benim canavarı da bırakayım buraya işçilik kalitesi vb dedik satın almak isteyenlere yol gösterir belki.
Alıntıyı görüntüle