Neler Yeni

ANTALYADA KAWASAKİ H2??

GirayHan

80+ Platinum
RS6 ya biniyorsun mutlu sanıyorlar :D

Şöyle ki, Kawasakiye binen biri parça fiyatını düşünmez. Dediğim gibi servisin bulunabilirliğine bakar. Bu gönderdiğin MV agusta yetkili satıcılarımız diyor ama teknik servis hizmeti veriyorsa bile 81 ilden sadece 7'sinde mevcut. Mesela ben Çanakkale'de yaşıyorum bunların en yakını Bursada. Burada benim için tabii ki servise ulaşım önem arzeder.

Şu anda mevcut kullandığım motorumu da arabamı da kaskolu kullanıyorum. Kaskosuz ne arabaya ne motora binmem. Dünyanın bin bir türlü hali var. Park halinde bile çarpsalar büyük sorun yaşanıyor.

Kawasaki kullananabilmekle ilgili bir sorunum yok. Maddiyatım bu duruma el veriyor. O yüzden parça fiyatlarını dert etmiyorum. Şu anda yeteneğimin el verdiği motora biniyorum. Dediğim gibi bundan sonra almayı düşündüğüm 2 motor var. Birisi R nine T, diğeri z900rs. Tarz olarak düşündüğüm başka bir motor yok. Zaten mevcut olarak Xsr700 kullandığım için Xsr900 düşünmüyorum. Bu motorla kendime koyduğum hedef kmyi yaptığım zaman bir üste çıkacağım. O zamanki ruh halime göre efendi R nine T ya da gergin z900rs arasında seçim yaparım.

Yani bu kadar yazıp da anlatmaya çalıştığım şey, benim derdim parça fiyatı değil servise ve parçaya ulaşabilmek. 300km uzaktaki servisin bana pek faydası olmuyor. Servisi burada olsun gideyim siparişimi vereyim. Parçamı bekleyeyim. Başka bir derdim yok.
kawasaki'de de mesela aynı durum var. giriyosun resmi sitesinde eklenmeyen bir çok yetkili servis var bölgemde. kawasaki yetkilendirmiş fakat sitesinde gözükmüyor. mv'de de durum aynıdır diye düşünüyorum. bmw yada kawasaki düşünüyorsan zaten dediğim gibi işletme maaliyeti vb gibi durumları düşünmüyorsundur. en başta dediğim gibi tepe hypernaked modellerinde durum bu. türkiyede'de dünyada da pahalı. nine t de keza anı şekilde. pahalı motor alan bütçesine göre ucuz motor alan bütçesine göre alıyor. ama dediğim gibi kasko şart. kasko gibi bir nimet olmasa ne ducati ne kawasaki ne de mv agusta vb gibi firmalar türkiyede motor satamazdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok daha kullanmadım :D nasipse önümüzde ki yüzyıl içinde kullanıcam :kekw: :hackerman:

İceWolf

80+ Silver
hocam bnde 500SE aldım koruma takozunuz var mı varsa nerden aldınız
Malesef bendede yok. Firmayı aradım aksesuar yokmuş. Gerçi şase bağlantısı ve Grenaj boşluğunun yeri direk takoz takmaya elverişli değil. Çinden bulunabilir, yada iyi bir motorcuda yaptırılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,129
Üyeler
160,953
Son üye
erner
Top Bottom