ya evet ama lot fiyatı 130 lira sonuçta millet tak diye 1500 2000 lira yatırmayabilir bazıları 2-3 lot talep edebilir yani giriş çok olsa da 15 lot talep edenlere 15 düşme ihtimali var ben 15 talep giricem 3 hesaphesap başı max 10 tane verir
ya evet ama lot fiyatı 130 lira sonuçta millet tak diye 1500 2000 lira yatırmayabilir bazıları 2-3 lot talep edebilir yani giriş çok olsa da 15 lot talep edenlere 15 düşme ihtimali var ben 15 talep giricem 3 hesaphesap başı max 10 tane verir
Reis ne kadar kişi bilse o kadar katılımcı olucak bu da lot sayısını düşürcek onun dışında 2 farklı hesap dediğin de 2 ayrı kişi için hesap diyorsan öyle olur ama onun dışında 2 farklı kendine ait hesaptan giriş yapamazsın onu diyordum.Hocam neden konuyu sileyim? 2 hesap derken tanıdığım kişilerden bahsediyorum.
Hocam öyle de benim de bilgim yok bilgi ediniyorum, özelden yazdıklarıma cevap verebilecek olan varsa konuyu kapatabilirimReis ne kadar kişi bilse o kadar katılımcı olucak bu da lot sayısını düşürcek onun dışında 2 farklı hesap dediğin de 2 ayrı kişi için hesap diyorsan öyle olur ama onun dışında 2 farklı kendine ait hesaptan giriş yapamazsın onu diyordum.