Arama sonuçları: *

1. W

Midas ibraname hakkında soru

Yok içeride alacağım, sağol hocam cevap için
  2. W

Midas ibraname hakkında soru

Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp isim soy isim TC kimlik no yazıp onlara geri gönderdim sizce ileride herhangi bir sorun olur mu? bu belgeyi imzaladığım için,cevap yazarsanız sevinirim.
  3. W

Midas ibraname hakkında yardım lazım

Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp isim soy isim TC kimlik no yazıp onlara geri gönderdim sizce ileride herhangi bir sorun olur mu? bu belgeyi imzaladığım için,cevap yazarsanız sevinirim.
  4. W

İbraname hakkında yardım lazım

İleride de karşıma bir sorun falan çıkmaz değil mi hocam kusura bakmayın sizide rahatsız ediyorum bu soruyuda cevaplarsanız çok sevinirim.
  5. W

Evet diyor ki,Midas Menkul Değerler A.Ş. nezdinde bulunan …………………. numaralı hesabımın ve MKK nezdinde bulunan hesabımın kapatılmasını talep eder, Şirketiniz ile bugüne kadar yapmış olduğum her türlü işlemden dolayı herhangi bir hak ve alacağımın bulunmadığını, gerçekleşen tüm işlemlerin...
  6. W

Top Bottom