Neler Yeni

İbraname hakkında yardım lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sinan kaya
Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp isim soy isim TC kimlik no yazıp onlara geri gönderdim sizce ileride herhangi bir sorun olur mu? bu belgeyi imzaladığım için,cevap yazarsanız sevinirim.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Donald
İbranamenin kelime anlamı alacak verecek kalmamasıdır. Midasın yanlış yapacağını düşünmüyorum. Sorun olmaz diye tahmin ediyorum. İbranamenin detaylarını okudunuz mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sinan kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet diyor ki,Midas Menkul Değerler A.Ş. nezdinde bulunan …………………. numaralı hesabımın ve
MKK nezdinde bulunan hesabımın kapatılmasını talep eder, Şirketiniz ile bugüne kadar
yapmış olduğum her türlü işlemden dolayı herhangi bir hak ve alacağımın bulunmadığını,
gerçekleşen tüm işlemlerin tarafımdan ve/veya talimatıma uygun olarak yapıldığını, yapılan
işlemlerin tamamını kabul ettiğimi, Midas Menkul Değerler A.Ş. ile yapılan tüm işlemler ve/
veya bugüne kadarki tüm hesap/ürün bakiyelerim hakkında mutabık olduğumu kabul ve
beyan ederim.
Bir sorun olmaz değil mi bunu imzaladığım için lütfen yardımcı olursan sevinirim.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Donald
olmaz diye düşünüyorum. Midas SPK onaylı bir kurum. için rahat uyuyabilirsin yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sinan kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olmaz diye düşünüyorum. Midas SPK onaylı bir kurum. için rahat uyuyabilirsin yani
İleride de karşıma bir sorun falan çıkmaz değil mi hocam kusura bakmayın sizide rahatsız ediyorum bu soruyuda cevaplarsanız çok sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,301
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom