Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

Ekonomik durumunuz nasıl ?

Abi herkesin durumu iyi. Çık yola bak insanlar deliler gibi para harcıyor restoranlara dükkanlara veya arabalara. Araba desen artık adını telaffüz edemeyeceğimiz bile arabalar alıyor millet. Eski Tofaş - Lada görünce ooo eski toprak deriz o derece azaldı ucuz araba. Araba ustasına gidince...
  2. xxxZAURxxx

Intel'in Devri Bitti Mi?

Ucuz fiyattan yüksek önbellekli işlemcileri çıkarırlarsa ortalığı karıştırır. Ayrıca ramleri stock 6000mhz ve üzerinde stabil çalıştırabilen ultra serisi işlemciler çok çekirdek performansında ortalığı kavuruyor. Tasarımcılar için derman derman resmen.
  3. xxxZAURxxx

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Binance ile 20 dolarla kriptoya başladım. 40 dolara kadar ulaştım zar zor belki 50 defa al-sat yapmakla. 40 dolardan vite coin aldım 1 ay geçmedi aldığım coini listeden kaldıracaklarını yazdılar ve coin çöktü. En azından coini kaybetmiyim dedim Mexc piyasasına aktardım coinlerimi öyle...
  4. xxxZAURxxx

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Kafanızı yormayın ne düşünüyorsanız tersi gerçekleşiyor. Sistem sanki beynimizin içini okuyor 🤣
  5. xxxZAURxxx

Kısa orta vadede kazandırıcak yatırım önerisi

Selam o parayı benim kartıma yolla. 12 ayın Her ayı sana 40 Bin TL Atayım Not - 130 bin TL isterim. Bana ulaş
  6. xxxZAURxxx

ddddddddddd

Yaşadığın Çevreni araştırman iyi olur. araba tamircisi yanında çalışmak olur genelde işe adam alırken pek sorgulamazlar.
  7. xxxZAURxxx

🔥🔥🔥🥶Dolar yanıyor 26.02🔥🔥🔥🔥

31 e yükselmek istiyo sonra inicek :D
  8. xxxZAURxxx

Faiz artırımı ekonomiyi iyi yönde mi etkiliyor?

Yaa ağalar bu faiz bildiğiniz faiz değil ahahshdhshs Bu Faiz yükselirse bankalardan Yurtışına para yani dolar akışı azalır diye biliyorum.
  9. xxxZAURxxx

Dolar Düşer Mi ?

Şuana kadar Doların düştüğünü görmedim. Hep paralarımızdan 0 (sıfır) sile sile ilerliyoruz :ROFLMAO:
  10. xxxZAURxxx

Hisse senedi almak mantıklı mı sizce ?

Bence mantıksız. Bişeyleri Al sat işleriyle uğraşırsan ondan fazla kazanırsın. Edit - eşya felan hisse senedi değil.
  11. xxxZAURxxx

🚨 ÇALIŞMA SAATLERİ 8'DEN 6'YA DÜŞEBİLİR!

Beyaz adamlara ait böyle haberler
  12. xxxZAURxxx

Dolar sizce ne olur ?

Öyleyse ermenistanda küçük bir ülke neden parası öyle çökmüş? 350 kağıtı 1 dolara beraber. Küçük ülkelerin hiçte hepsinin ekonomisi iyi olmuyor. Ben bildiğim küçük ülkeler içinde sadece Küveyt ekonomisi iyi yurtdışına kendi parasıyla bişey sattığı için.
  13. xxxZAURxxx

Dolar sizce ne olur ?

O zaman böyle diyelim, parayı dikte eden ülke olmamalı. Serbest özel üretim yapan satıcılar olmalı ki durum sabitlensin. Evet küveyt nüfuzu az ama yinede para paradır.
  14. xxxZAURxxx

Dolar sizce ne olur ?

Yurtdışına satışlarınızın ödemesini sadece TL ile alın. Ülke dolar kuru üzerinden satış yaptığı için TL ye talep olmuyor. Bir şeye talep olmadığı için o şeyin fiyatı iner. İster kağıt para olsun ister altın olsun. Kaç konuda söyledim. Küveyt petrolünü kendi parasıyla satıyor. 1 dolar -...
  15. xxxZAURxxx

🔥 Euro rekor kırdı! 21 ₺ ye yaklaşıyor! 🔥 1€ = 20,82 ₺

Ülkeye bu kadar para girdi dolar hesabıyla. Ama hala dolar alıp başını gidiyor. Ülkede fazlaca olan birşeyin hala değerinin yükselmesi Çok garip değilmi? Sadece Azerbaycan 100 milyar dolar yardım ettiğini okudum. Diğer ülkeleri saysam zaten şaşırılacak rakamlara ulaşır. Afet yardımlarını...
  16. xxxZAURxxx

Al sat yapmaya başlamak için ne kadar paraya ihtiyacım var

Bilezik felan al sat. Boncuk-muncuk böyle işte. 1000 e toplu bişey alamazsın şimdiki zamanda.
  17. xxxZAURxxx

Öneri Para kazanmak için fikir önerisi

Berberliği öğren bence. Ömür boyu para kazanırsın güzel iş.
  18. xxxZAURxxx

Merkez Bankası Faizi 100 baz puan indirdi. Dolar/TL:18 !

Bir ülke Dolarla ürün alıp satıyorsa vatandaşlarıda dolar olarak saklamalı emanetleri. Dolar indiğinde zaten Kayıp sıfır olur. Hemde Enfliasyonda paran değer kazanır.
Geri