Intel'in Devri Bitti Mi?

Dostlar derin bilgilerinizi bu konuya aktlarında biraz kültürlenelim.İntel yeni işemci serisi çıkartıp bu işlemci serisinde amdye rakip olmayı planlıyor.Üretilicek işlemciler 144 L3 belleğinden başlayacak güçte olucaklar bunun yanı sıra X2 yani 288 L3 bellleğine sahip olan işlemcilerde piyasaya sürülücek diye bir iddia var. İntel piyasayı eline alır mı sizce?Çıkardığı ekran kartıda güzel bir ekran kartıydı.
Valla benim fikrim güzel bir islemci ve yonga ile piyasaya girerse uzun surede soket degistirmem derse tutunur zaten son kozlari yoksa bu sefer iyi batacak intel biter mi bitmez zor ama fena geriler

Keşke yapsa rekabet her zaman bizim işimize yarar intel amd savaşı olması gereken bir şey
 
Ucuz fiyattan yüksek önbellekli işlemcileri çıkarırlarsa ortalığı karıştırır.
Ayrıca ramleri stock 6000mhz ve üzerinde stabil çalıştırabilen ultra serisi işlemciler çok çekirdek performansında ortalığı kavuruyor. Tasarımcılar için derman derman resmen.
 
DDR4 e geçiş ile intelin devri kapanmıştı zaten boykottu oh canıma değsin
 
Geri
Top