Arama sonuçları: *

1. Ö.F.Ö

Bunlar dolandırıcı mı?

SAĞOKGDSKFOJGPĞSDF 1713365473 üye olma tarihi 2022 ye bi de OPIJASFGPOIJAS
  2. Ö.F.Ö

Bunlar dolandırıcı mı?

açlıktan dikkatimi tek çeken fiyatlar oldu :D şaka bi yana reklam instagramda olduğu için hiç bakmadan direkt tıkladım. Şimdi tekrar karşıma çıktı McFood Turkey diye bi hesap yapıyor reklamı bariz dolandırıcıymış. Millette yorumlara boykota devam mevam yazıyor ** 1713365081 açım 1713365358 bu...
  3. Ö.F.Ö

Bunlar dolandırıcı mı?

ya Allahın amipi ne anlatıyorsun şurda 2 soru sordum kendince alay etmeye çalışıyorsun yaşın 13 mü? iqün 30 mu? dolandırıcıysa dolandırıcı de geç boş boş konuşma kavga etmeye yer arıyor a/
  4. Ö.F.Ö

Bunlar dolandırıcı mı?

bazen kendi uygulamaları üzerinden abidik gubidik indirimler yapıyorlar bu da onlardan sandım uygulamaya yönlendirir diye bekledim siteye yönlendirince konu açayım dedim :kappa: 1713361136 dolandırıcı olduklarını anladım zaten doğrulamak için bir de konu açayım dedim. Forum forum değil shitpost...
  5. Ö.F.Ö

Bunlar dolandırıcı mı?

Instagram'da gezerken karşıma reklam çıktı, aile boyu paket 1048 tl yerine 60 küsür tl diye. Tıkladım 3 soru sordu sonra oyun oynattı; toplam 9 kutunun sadece bir tanesinde ödül vardı ve 3 deneme hakkı verdi) oyunu kazandım ve beni bu yere yönlendirdi. 2 saat içinde gelicek diyor, dolandırıcı...
Top Bottom