Neler Yeni

Bunlar dolandırıcı mı?

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Instagram'da gezerken karşıma reklam çıktı, aile boyu paket 1048 tl yerine 60 küsür tl diye. Tıkladım 3 soru sordu sonra oyun oynattı; toplam 9 kutunun sadece bir tanesinde ödül vardı ve 3 deneme hakkı verdi) oyunu kazandım ve beni bu yere yönlendirdi. 2 saat içinde gelicek diyor, dolandırıcı gibime geldi sizce dolandırıcı mı?
WhatsApp Görsel 2024-04-17 saat 16.25.40_0768bf06.jpg

Mr.White

80+ Bronze
Yani sence :D

1713360608202.png

MythPhantom

80+ Bronze
Instagram'da gezerken karşıma reklam çıktı, aile boyu paket 1048 TL yerine 60 küsür TL diye. Tıkladım 3 soru sordu sonra oyun oynattı; toplam 9 kutunun sadece bir tanesinde ödül vardı ve 3 deneme hakkı verdi) oyunu kazandım ve beni bu yere yönlendirdi. 2 saat içinde gelicek diyor, dolandırıcı gibime geldi sizce dolandırıcı mı?
Alıntıyı görüntüle
Tabii doğru değil hocam dolandiric

metopiw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mert can
Fake site kart bilgilerini girme. 40 liraya hamburger mi kaldı :D

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fake site kart bilgilerini girme. 40 liraya hamburger mi kaldı :D
bazen kendi uygulamaları üzerinden abidik gubidik indirimler yapıyorlar bu da onlardan sandım uygulamaya yönlendirir diye bekledim siteye yönlendirince konu açayım dedim :kappa:
Mesaj otomatik birleştirildi:

dolandırıcı olduklarını anladım zaten doğrulamak için bir de konu açayım dedim. Forum forum değil shitpost sayfası mübarek :D

hayır bi de 1000 tl den 42 tl ye indirmelerinden şüphelenmedin de site isminden mi şüphelendin :D

Son düzenleme:

Mr.White

80+ Bronze
bazen kendi uygulamaları üzerinden abidik gubidik indirimler yapıyorlar bu da onlardan sandım uygulamaya yönlendirir diye bekledim siteye yönlendirince konu açayım dedim :kappa:

dolandırıcı olduklarını anladım zaten doğrulamak için bir de konu açayım dedim. Forum forum değil shitpost sayfası mübarek :D
Shitpost gibi sorarsan shitpost gibi cevap alırsın :)

TL den 42 TL ye indirmelerinden şüphelenmedin de site isminden mi şüphelendin :D
Şüphelenen sensin :D

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Shitpost gibi sorarsan shitpost gibi cevap alırsın :)

Şüphelenen sensin :D
ya Allahın amipi ne anlatıyorsun şurda 2 soru sordum kendince alay etmeye çalışıyorsun yaşın 13 mü? iqün 30 mu? dolandırıcıysa dolandırıcı de geç boş boş konuşma kavga etmeye yer arıyor a/

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Berat fatih
Instagram'da gezerken karşıma reklam çıktı, aile boyu paket 1048 TL yerine 60 küsür TL diye. Tıkladım 3 soru sordu sonra oyun oynattı; toplam 9 kutunun sadece bir tanesinde ödül vardı ve 3 deneme hakkı verdi) oyunu kazandım ve beni bu yere yönlendirdi. 2 saat içinde gelicek diyor, dolandırıcı gibime geldi sizce dolandırıcı mı?
Alıntıyı görüntüle
elimde köprü var yer misin ?

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Reis linkten hiç şüphelenmedin mi
açlıktan dikkatimi tek çeken fiyatlar oldu :D şaka bi yana reklam instagramda olduğu için hiç bakmadan direkt tıkladım. Şimdi tekrar karşıma çıktı McFood Turkey diye bi hesap yapıyor reklamı bariz dolandırıcıymış. Millette yorumlara boykota devam mevam yazıyor **

elimde köprü var yer misin ?
açım

bu arada reklam bu benim dikkatimi fiyatlar çektiği için hiç ismine bakmadan tıkladım linke .d
WhatsApp Görsel 2024-04-17 saat 17.47.14_cff6d5ce.jpg

Son düzenleme:

Mr.White

80+ Bronze
ya Allahın amipi ne anlatıyorsun şurda 2 soru sordum kendince alay etmeye çalışıyorsun yaşın 13 mü? iqün 30 mu? dolandırıcıysa dolandırıcı de geç boş boş konuşma kavga etmeye yer arıyor a/
Çoluk çocuk basmış forumu bi engelleyeyim :D

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Top Bottom