Arama sonuçları: *

1. F4IRFL4Y

En Sevdiğiniz Bira Nedir ?

onu sormak amaçlı açtım hocam sorun olur mu diye sormak insanlara danışmanın nesi hava atmak oldu sadece dışarda bira içmek sorun çıkarır mı dedim 80 tl lik bira ile neyin havasını atacağım hocam zaten içen herkes hava atmak için mi içiyor
  2. F4IRFL4Y

Ben 3 Tane Açmadığımı Bildiğim İçin Sana Soruyorum Dostum Zaten Sen Görmüşsün Ya O Yüzden
  3. F4IRFL4Y

Hangi Konular 3 Tane Benim Açtığım Bira İle İlgili Atar Mısın Dostum Merak Ettim
  4. F4IRFL4Y

Kaç Tane Konu Açtım Hocam Bira İle İlgili İlk Konum Ayrıca Sizi Neden Rahatsız Etti Bu Konu ? 1735749947 Ne Alaka ?
  5. F4IRFL4Y

Güzel
  6. F4IRFL4Y

Sevdiğiniz Yiyecek Comboları Nelerdir?

vişneli meyve suyuna kadaar okeydi vişne suyu bozdu
  7. F4IRFL4Y

Sevdiğiniz Yiyecek Comboları Nelerdir?

Benim Fav Bira + Fıstık Uyumu Efsane Oluyor - Kola Çekirdek Bide Zaten Bunlar Vazgeçilmez Ülkede Sizin Sevdiğiniz Yiyecek Comboları Nedir ?
  8. F4IRFL4Y

Valla Bana Göre Lezzet Olarakda İçim Olarakda En Güzeli Tuborg Gold Rahatsız Etmez Herşeyle Rahat Gidiyor (Kebap - Ciğer - Kuşbaşı 3'lüsü İle İçtim :D) Efes Felan Denedim Ama Çok Kaliteli Gelmiyor Bana Göre Yada Becks'de Denedim Su Gibi Geldi Bana Hafif Sizin En Sevdiğiniz Bira Hangisi ?
  9. F4IRFL4Y

yemeksepeti müşteri destekte sıkıntı mı var? (sipariş eksik geldi)

Restoranttı Yaz Google'a Bak Ordan Ara
  10. F4IRFL4Y

Belediyenin Bar'ında 18 Yaşından Küçükler Alkol Alabilir Mi ?

Aahahahahha 1713483807 Var
  11. F4IRFL4Y

Belediyenin Bar'ında 18 Yaşından Küçükler Alkol Alabilir Mi ?

Beyler Selamlar Mersinde Oturuyorum Belediyenin Bar'ı Var Sahilde Yaş 17 Arkadaşla Yarın Gidelim Diyoruz Sizce Sorun Olur Mu ? Daha İyi Anlamanız İçin Bir Video Bırakıyorum : Sizce Gidip Şanşımızı Deneyelim Mi ?
  12. F4IRFL4Y

1 Yıllık Kola Bozulur Mu İçilir Mi ?

filisttinli kardeşlerimiz için döktüm 1709486315 filisttinli kardeşlerimiz için döktüm
  13. F4IRFL4Y

Olur Atıyom Dm'den 1709478667 Evet Az Var 1709480228 Mesaj Atılmıyor Sen Bana At Seri Atam İban
  14. F4IRFL4Y

Süper Marionun Özel Kuru Tarifine Eklicem Kolayı 1709475920 Valla Aile Müslüman Değil Ya Filistinli İnşaatçı Kardeşerimle İçecem Bu Kolayı
  15. F4IRFL4Y

Sana bir şey Olmadıysa Bana Hiç bir şey Olmaz O Zaman Süper Mario
  16. F4IRFL4Y

Tamamdır İçicem bir şey Olmazsa Yazarım Yazmassam Bilinki Öldüm
  17. F4IRFL4Y

Beyler Annem Kola Almış 1 Yıl Önce Depoda Unutmuş 17 Mart 2023 Yazıyor STT Şimdi İçsem Zehirlenir Miyiz Acaba Ağzı Kapalı 2.5 Litre Birde 20 TL'ye Almış O Zaman Şuan 50 TL Ne Diyorsunuz ?
  18. F4IRFL4Y

Bu yıllanmış şarap hakkında bir fikrim yok yardımcı olur musunuz?

her şey Tamamda Okula Götürdüm İçtik Kısmında Patladım
  19. F4IRFL4Y

Yeni Algida Dondurmalar!

v Vinettanın Aynısını Algida Çıkarmadan 2020'de Suriyeli Bakkallarda Satılan Dondurmacı Amca Adlı Markadan Yiyordum Çok İyi Değilde Buda Öyle Midir Bilinmez Buldum :D
  20. F4IRFL4Y

İstanbul'da sınırsız yemek yiyebiliecegim yer varmi

Hisler Gerçek Düşler Sahte Artık Ciğerlerim Tanınmicak Halde
Top Bottom