Kaç Tane Konu Açtım Hocam Bira İle İlgili İlk Konum Ayrıca Sizi Neden Rahatsız Etti Bu Konu ?sence de sıkmadı mı şu bira/alkol konuların anladık içiyorsun
Ne Alaka ?kanka biraz daha kendini kanıtlamaya çalışırsan nolacak çok merak ediyorum
benim gördüğüm 3 konu varKaç Tane Konu Açtım Hocam Bira İle İlgili İlk Konum Ayrıca Sizi Neden Rahatsız Etti Bu Konu ?
aramakla vakit kaybedemem konularım kısmına girersen görebilirsinHangi Konular 3 Tane Benim Açtığım Bira İle İlgili Atar Mısın Dostum Merak Ettim
kankam açtığın konuların bazılarında belki çoğunda bahsediyorsun. örnek vereyim şu andaki bu konu, "sevdiğiniz yiyecek comboları nelerdir" konundaki mesajın, arkadaşlarınla sahilde bira içeceğin bir konu vardı ve belkide daha fazlası.Kaç Tane Konu Açtım Hocam Bira İle İlgili İlk Konum Ayrıca Sizi Neden Rahatsız Etti Bu Konu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne Alaka ?
onu sormak amaçlı açtım hocam sorun olur mu diye sormak insanlara danışmanın nesi hava atmak oldu sadece dışarda bira içmek sorun çıkarır mı dedim 80 tl lik bira ile neyin havasını atacağım hocam zaten içen herkes hava atmak için mi içiyorkankam açtığın konuların bazılarında belki çoğunda bahsediyorsun. örnek vereyim şu andaki bu konu, "sevdiğiniz yiyecek comboları nelerdir" konundaki mesajın, arkadaşlarınla sahilde bira içeceğin bir konu vardı ve belkide daha fazlası.