Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Kilo alma rehberi (Garanti)

Hocam biraz metabolizmaya da bağlı. Ben görünüşten ötürü övünmek için demiyorum ama boyum uzun olduğu gibi metabolizmam da hızlı. Bir kamyon yemeğin etkisi normalden çok daha az bende. Sizin için de, eğer gerçekten kalori açığına rağmen kilo veremediğinizi düşünüyorsanız tiroitlerinize falan...
  2. Hudzell

Hocam günlük 4000-5000 arası kalori açığı çıkartmam için bu menüden 3 4 tane falan lazım ona da bütçe yok maalesef. Pakmayanın falan oluyor ona buna katılan kakao tozu işte valla hocam nasıl tarif edeyim bilemedim Hocam zaten zor kolaylık dilerseniz de olur Bunu bilmiyordum teşekkür ederim...
  3. Hudzell

Hocam şöyle ki ben böbreğinden rahatsız biriyim benim özellikle fazla su içmem gerekirken çok aksatıyorum. Siz bana uymayın içebildiğinizi için sudan zarar gelmez. Benim gözlemlediğim kadarıyla bu karışıma başlayınca tek sıkıntı karnımda şişlik yaptı biraz ödem misali o da 2 gün sonra geçti...
  4. Hudzell

Dostlar kısa ve özet olması açısından hemen konuya giriyorum. Benim boy 190 kilo 69 70 arası yerlerde sürünüyor, ne yesem yaramıyor kafasındaydım iştahım olmasına rağmen. Sonrasında günlük yediğim içtiğimin hesabını çıkarınca açığım olduğunu fark ettim. Ve kendi karışımımı yaptım, sonucunu...
  5. Hudzell

Nasıl kilo alırımm ?

Eğer cevap gelirse beni de etiketlerseniz sevinirim. Hocam benim bildiğim eğer sağlık sorunun yoksa günlük belli alman gereken kalori miktarı var önce onu hesapla sonra 1 günde ortalama olarak yediklerinin kalorisine bak eğer alman gereken kalorinin üstünde yersen alırsın (sözde) Ancak ben de...
  6. Hudzell

günlük kaç gr protein almalı?

PP'ye bakarsak yeterli duruyor hocam.
  7. Hudzell

Kahveyi toz halinde yutsam faydası olur mu

Böbreklerin için belki sakıncalı olabilir, arkadaşların dediği gibi hap almak daha iyi eğer onun yan etkisi yok ise.
  8. Hudzell

McDonald's Boykot Edilmeli mi?

Daha bugün donut aldım beleşe, dün 2 tane çubuk tatlı 4 tane tenders 1 tane beleş kola 30 TL'ye tavuk burger aldım. Tek para ödediğim kısım burgerdi. Bunu niye boykot edeyim şimdi, aynı kampanyayı bir Türk firma sağlasa onu kullanırdım.
  9. Hudzell

Yeni Algida Dondurmalar!

Hiç birinin üstünde dondurma yazmaması peki. :D Hepsini yerim yine de.
  10. Hudzell

İstanbul'da sınırsız yemek yiyebiliecegim yer varmi

Rez valla varsa ben de gidicem allahıma batırırım dükkanı.
  11. Hudzell

Mc Donalds Nugget oyunu

rez alıcam bulan mesajımı yanıtlarsa sevinirim
  12. Hudzell

Starbucks'tan Geçmiş Olsun Tweet'i

Linç derken ? Ne yapmışlardı ki ?
  13. Hudzell

Gainer hakkında birkaç soru

Bütçe biraz sıkıntı. Daha uygun öneri var mı
  14. Hudzell

Günde kaç servis öneriliyor
  15. Hudzell

Suyla içince de kakaolu süt tadı mı veriyor ? 1673205221 Peki nasıl kullanılıyor ve ne kadar gidiyor ?
  16. Hudzell

Bro peki tadı nasıl ? Neyle içiyorsun ? Ben süt sevmiyorum suyla içsem çok mu ağır olur ?
  17. Hudzell

Dostlar kilo almak için kendime öğün araları hazırlayacağım alabildiğimce kuruyemiş de yiyeceğim. Beslenmem zaten sağlıksız değil, sadece destek amaçlı gainer almayı düşünüyorum. Ama birkaç sorum olacak. Bu gainer tozların herhangi bir organa zararı var mı ? Böbreğimde damar sıkışması var çok...
  18. Hudzell

Mısır Patlağının Olayı Nedir?

Ulan herkesi gereksiz yere heyacanlandırmışım, özür dilerim valla.
  19. Hudzell

Kutusunda 1.5k yazıyor benim mi yanlışım var acaba hocam bilemedim.
  20. Hudzell

O da öyle de ben başka bir patlaktan bahsediyorum hocam.
Geri