Hudzell
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 21,757
Dostlar kısa ve özet olması açısından hemen konuya giriyorum.
Benim boy 190 kilo 69 70 arası yerlerde sürünüyor, ne yesem yaramıyor kafasındaydım iştahım olmasına rağmen.
Sonrasında günlük yediğim içtiğimin hesabını çıkarınca açığım olduğunu fark ettim.
Ve kendi karışımımı yaptım, sonucunu gördüğümden burada benzer sorunu çeken arkadaşlara yardım amaçlı paylaşıyorum.
minimum 15 tane cici bebe
1 kaşık kakao tozu (opsiyonel)
1 bardak süt
1 kaşık yer fıstığı ezmesi
3 kaşık keçi boynuzu pekmezi
Bunların hepsini blenderdan geçirip afiyetle için
Ben bunu kullanıyorum 1 ay olmadan 2 kilo fark attı diyebilirim eğer öğünleriniz çok da eksik değilse açığınızı ciddi kapatacaktır.
1 bardak tutan bu karışım ortalama 1.100 kalori ediyor zaten.
Eğer varsa içine yulaf ve bal da ekleyin, rahatsız olmazsanız 1 çay kaşığı zeytin yağı da ekleyin böylece 1500 kaloriye kadar çıkıyor.
Rehber bu kadardı inş birilerinin işine yarar
Benim boy 190 kilo 69 70 arası yerlerde sürünüyor, ne yesem yaramıyor kafasındaydım iştahım olmasına rağmen.
Sonrasında günlük yediğim içtiğimin hesabını çıkarınca açığım olduğunu fark ettim.
Ve kendi karışımımı yaptım, sonucunu gördüğümden burada benzer sorunu çeken arkadaşlara yardım amaçlı paylaşıyorum.
minimum 15 tane cici bebe
1 kaşık kakao tozu (opsiyonel)
1 bardak süt
1 kaşık yer fıstığı ezmesi
3 kaşık keçi boynuzu pekmezi
Bunların hepsini blenderdan geçirip afiyetle için
Ben bunu kullanıyorum 1 ay olmadan 2 kilo fark attı diyebilirim eğer öğünleriniz çok da eksik değilse açığınızı ciddi kapatacaktır.
1 bardak tutan bu karışım ortalama 1.100 kalori ediyor zaten.
Eğer varsa içine yulaf ve bal da ekleyin, rahatsız olmazsanız 1 çay kaşığı zeytin yağı da ekleyin böylece 1500 kaloriye kadar çıkıyor.
Rehber bu kadardı inş birilerinin işine yarar
Son düzenleme: