Kilo alma rehberi (Garanti)

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,757
Dostlar kısa ve özet olması açısından hemen konuya giriyorum.
Benim boy 190 kilo 69 70 arası yerlerde sürünüyor, ne yesem yaramıyor kafasındaydım iştahım olmasına rağmen.
Sonrasında günlük yediğim içtiğimin hesabını çıkarınca açığım olduğunu fark ettim.
Ve kendi karışımımı yaptım, sonucunu gördüğümden burada benzer sorunu çeken arkadaşlara yardım amaçlı paylaşıyorum.

minimum 15 tane cici bebe
1 kaşık kakao tozu (opsiyonel)
1 bardak süt
1 kaşık yer fıstığı ezmesi
3 kaşık keçi boynuzu pekmezi

Bunların hepsini blenderdan geçirip afiyetle için

Ben bunu kullanıyorum 1 ay olmadan 2 kilo fark attı diyebilirim eğer öğünleriniz çok da eksik değilse açığınızı ciddi kapatacaktır.
1 bardak tutan bu karışım ortalama 1.100 kalori ediyor zaten.

Eğer varsa içine yulaf ve bal da ekleyin, rahatsız olmazsanız 1 çay kaşığı zeytin yağı da ekleyin böylece 1500 kaloriye kadar çıkıyor.
Rehber bu kadardı inş birilerinin işine yarar

Son düzenleme:
Hocam günde kaç litre su içiyorsun ? Bende kilo almaya çalışıyorum cicibebe,yulaf,süt,pekmez,bak ve zeytin yağı karıştırıp içiyorum ve yanında günlük üç buçuk dört litre su içiyorum çok su içmem sorun olur mu ?

Hocam günde kaç litre su içiyorsun ? Bende kilo almaya çalışıyorum cicibebe,yulaf,süt,pekmez,bak ve zeytin yağı karıştırıp içiyorum ve yanında günlük üç buçuk dört litre su içiyorum çok su içmem sorun olur mu ?
Hocam şöyle ki ben böbreğinden rahatsız biriyim benim özellikle fazla su içmem gerekirken çok aksatıyorum. Siz bana uymayın içebildiğinizi için sudan zarar gelmez.
Benim gözlemlediğim kadarıyla bu karışıma başlayınca tek sıkıntı karnımda şişlik yaptı biraz ödem misali o da 2 gün sonra geçti zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bir de ekleyeyim ben daha önce diyetisyenlere doktorlara da gittim özel programlarım da oldu ancak yine de kilo almadığını düşünemiyorsan gerçekten eksik yediğinden öyle oluyor.
Ben her sabah sucuklu kaşarlı yumurta yerim mesela akşamları da önüme ne gelse tabak tabak yerim ama nihayetinde kalori açığın var ise veya kalorin artıya çıkmıyorsa alamıyorsun. Bu karışım da hem açığı kapatıp hem de artıya geçirme yönünde, 6 aylık bir vadede 10 kiloya kadar aldırıyor.

Benim boy 190 kilo 69 70 arası yerlerde sürünüyor, ne yesem yaramıyor kafasındaydım iştahım olmasına rağmen.
Sonrasında günlük yediğim içtiğimin hesabını çıkarınca açığım olduğunu fark ettim.
Ve kendi karışımımı yaptım, sonucunu gördüğümden burada benzer sorunu çeken arkadaşlara yardım amaçlı paylaşıyorum.

1 bardak süt

Ben bunu kullanıyorum 1 ay olmadan 2 kilo fark attı diyebilirim eğer öğünleriniz çok da eksik değilse açığınızı ciddi kapatacaktır.

Eğer varsa içine yulaf ve bal da ekleyin, rahatsız olmazsanız 1 çay kaşığı zeytin yağı da ekleyin böylece 1500 kaloriye kadar çıkıyor.
Kakao tozu pastada felan kullandığımız kakao mu

Gece 10 gibi tahin pekmez ekmek ve sütde baya iyi kilo aldırıyor bi ara öyle yapıyordum.

1 bardak süt

Kilo Verme Gelir Mİ 1.90 98 Kilo

Allah zorluk versin kolay iş
hocam hiç kolay değil sabah 4 yumurta 4 waffle 150 gram süzme peynir,çeyrek ekmek ve yaptığım karışımı içtim acıkma hissi geldiği an pilav gömüyorum maddi açıdan çok zorluyor kartta 8 lira var

Geri