Kilo alma rehberi (Garanti)

Her gün ay çekirdeği yiyin. İyi kilo aldırır.

her gün big mac yiyin
Hocam günlük 4000-5000 arası kalori açığı çıkartmam için bu menüden 3 4 tane falan lazım ona da bütçe yok maalesef.

Kakao tozu pastada felan kullandığımız kakao mu
Pakmayanın falan oluyor ona buna katılan kakao tozu işte valla hocam nasıl tarif edeyim bilemedim

Allah zorluk versin kolay iş
Hocam zaten zor kolaylık dilerseniz de olur
Her gün ay çekirdeği yiyin. İyi kilo aldırır.
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim hocam kesinlikle yerim.

KİLO VEREMİYORUM BEN ADAMLAR KİLO ALCAM DİYE UĞRAŞIYOR NERDE ADALET
Asırlardır aynı kilodayım ya 105 yada 109 oluyorum kafayı yemeye az kaldı yemek yemiyorum bile kaç gündür sadece süt içiyordum ona rağmen 1-2 kilo bile veremedim 105 aşağısını görmek niye bu kadar zor anlamış değilim 80 kilo olsam yeterli bana boyum 175 177 arası boyumda kilom gibi bazen 175 bazen 177 oluyorum uzaylı olduğumu düşünüyorum.

Asırlardır aynı kilodayım ya 105 yada 109 oluyorum kafayı yemeye az kaldı yemek yemiyorum bile kaç gündür sadece süt içiyordum ona rağmen 1-2 kilo bile veremedim 105 aşağısını görmek niye bu kadar zor anlamış değilim 80 kilo olsam yeterli bana boyum 175 177 arası boyumda kilom gibi bazen 175 bazen 177 oluyorum uzaylı olduğumu düşünüyorum.
Hocam biraz metabolizmaya da bağlı. Ben görünüşten ötürü övünmek için demiyorum ama boyum uzun olduğu gibi metabolizmam da hızlı.
Bir kamyon yemeğin etkisi normalden çok daha az bende.

Sizin için de, eğer gerçekten kalori açığına rağmen kilo veremediğinizi düşünüyorsanız tiroitlerinize falan baktırın. Tiroitler hem kilo almada sorun çıkarabileceği gibi vermede de çıkartabilir.

Hocam biraz metabolizmaya da bağlı. Ben görünüşten ötürü övünmek için demiyorum ama boyum uzun olduğu gibi metabolizmam da hızlı.
Bir kamyon yemeğin etkisi normalden çok daha az bende.

Sizin için de, eğer gerçekten kalori açığına rağmen kilo veremediğinizi düşünüyorsanız tiroitlerinize falan baktırın. Tiroitler hem kilo almada sorun çıkarabileceği gibi vermede de çıkartabilir.
Zaten hocam metabolizmam berbat ne yesem yarıyor ama 110 geçmiyorum

Geri