Arama sonuçları: *

1. KasapBey

'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

Hergün yemek hakkımız var. günde 8 saat. Maaş asgari. Müdürlerinki 3k 5k 7k gibi fln artıyor. Müdürden müdüre.
  2. KasapBey

Evet az koyuluyor. 1734391160 Restoranda sökülebilen her parça özel yıkama sıvısı ile yıkanıyor. Maşa spatula tepsi sepet vb. eşya. Arka oda denilen bir yıkama yerinde yapılıyor. 22.00 da yada 21.00 da başlanıp 00.45 yada 01.00 gibi bitiyor (Her restoranda farklı saatler!) 1734391324 En...
  3. KasapBey

Ekmek ısıtılıp bekletilince soğuk ve sert oluyor. Yada şöyle durum olabilir. Yoğun olacaklarını bilip 5 10 dakika önceden hazırlanabiliyor. Bekleyen sandiviçi ya direk öyle gönderiyolardır yada ısıtalım soğuk gitmesin diye mikrodalga fırına atılıyordur. Mikrodalgaya atılmaz, soğumadan yenmezse...
  4. KasapBey

2lii popchicken. Yemeklerimiz menü olarak seçmiyoruz ama 2li popchickn iyi doyuruyr. Menüler ile bilgim çok az. 1734340581 yorum olarak şikayet ederseniz dikkate alabiliyorlar.
  5. KasapBey

bazı yerler evet.
  6. KasapBey

sanmıyorum. galiba .d 1734295628 popeyesen youtube videolarında ürün hazırlanışı yada başka videoları var. çok ayrıntılı olmasada. bir restorana girip sorarsanız cevap verebilirler.
  7. KasapBey

her şube aynı kaliteyi veremiyor. yorum yazın hiçyoktan onları okuyorlar.
  8. KasapBey

Notlar dikkate çok alınmıyor. Heleki yoğunsa umursamazlar. Ellerinde olanı yolluyolardır. 1734294734 Seçim olarak normal patates olması lazım.
  9. KasapBey

İçilmez. co2 bitmesi zor şurup bitiyor su ve co2 akıyor. 15 saniyede değişiyor zaten. 1734287830 Kfc hiç yemedim ama popeyes ortalama diyebilirim. Herkes farklı cevap verebilir. 1734288412 Bitmiş olabilir. Olan ürün satılmak için herşeyi yapılır. Bazı restoranlar satılmadığı için sipariş...
  10. KasapBey

Popeyes dışında sos alışkanlığım yok. Sos satıyolar ama tane fiyatı. Dışardan sos yemediğim için örnek vereyemeceğim. İçeriği yazıyor ama tarifini bulacağızı sanmıyorum.
  11. KasapBey

yazın çekilmiyor
  12. KasapBey

personeller asgari. vardiya müdürlerin 20k 25k fln giderek artıyor.
  13. KasapBey

yağdanlığın kapağı azcık oynadı. bi başım döndü böyle ayıldım. Yağ arabası büüyk diye zor sıcak.
  14. KasapBey

onuda çok gördümde yapmadım. gerek yok. sonra sayımda niye açık var. Bazı restoranlar fümeyi, dilimi fln sayıyor.
  15. KasapBey

değil. max 5 zaten. çok iş varsa 3-4 de atılır. yağ boşdada durabilir ürün pişmezse 1734208163 bizdede öyle ama ne yiyim bilmiyom. 2 popchicken yiyom full :D
  16. KasapBey

2li popchicken menü var 200 civarı. iyi doyuyor. fiyatlarla çok aram yok.
  17. KasapBey

bizdede 3-4 güne fln bazen 5
  18. KasapBey

Hiçbir fikrimiz yok. Firmalar yapıyor. Personel ücretleri ürünler falan arttırıyor olabilir. 1734207967 puan şart 2 restoranda çalıştım
  19. KasapBey

koliyi napcan. 3-5 tane yetmiyomu
  20. KasapBey

kargo parasına sos al. 5tl zaten
Top Bottom