Neler Yeni

'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bazen C02 olmadığında kola şurubuna full buz basıp verdiğiniz oluyor mu millet ayıkmasın diye 😂

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
Mehmet Aslan

Ryane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kaan Enes Kaytaz
hocam tavuğu nasıl bi sosa batırıp kızartıyorsunuz tarifini verebilir misin . Evde o tavuk lezzetini nasıl yakalayabilirim

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Görkem çetinkaya
Acı zaten uzun süre kalmıyorki. 2 3 sn falan sürer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bayat nasıl olabilir bilmiyorum. Tadı farklı gelmiştir sana. kolalar yada diğerleri direk kolanın kendisi değil. Tadı ondan farklı. Örneğin kola veya diğer içecekler şurup gibidir. Makinede bardaklara dolum yaparken asit (CO2) basılıyor. Marketten cola fanta sprite alıp denesen hepsinin tadı farklı gelir.
Hayir popeyesin icecekler gercekten cok kotu. Burger king ile onu denedim cok kotu geldi

İnsanlar fastfood ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı ve sürecini merak ediyorlar. 8 aydır Popeyes'da çalışıyorum. Firma hakkında sorularınız, merak ettikleriniz var ise açık şekilde yanıtlamak isterim.
Gercekten temiz yapiyorlar mi ?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
popeyes in chipotle sosu dışardaki marketlerde satılanlardan çok farklı sevdiğim de bir sos ona en yakın tat sos nedir? veya popeyes bu sosu satıyor mu tarifi falan var mı
Popeyes dışında sos alışkanlığım yok. Sos satıyolar ama tane fiyatı. Dışardan sos yemediğim için örnek vereyemeceğim. İçeriği yazıyor ama tarifini bulacağızı sanmıyorum.

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ali arda
İnsanlar fastfood ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı ve sürecini merak ediyorlar. 8 aydır Popeyes'da çalışıyorum. Firma hakkında sorularınız, merak ettikleriniz var ise açık şekilde yanıtlamak isterim.
popeyes mi KFC mi daha lezzetli tavuk

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Bazen C02 olmadığında kola şurubuna full buz basıp verdiğiniz oluyor mu millet ayıkmasın diye 😂
İçilmez. co2 bitmesi zor şurup bitiyor su ve co2 akıyor. 15 saniyede değişiyor zaten.

popeyes mi KFC mi daha lezzetli tavuk
Kfc hiç yemedim ama popeyes ortalama diyebilirim. Herkes farklı cevap verebilir.

Her gittiğimde tırtıklı patates kalmamış oluyor Niye
Bitmiş olabilir. Olan ürün satılmak için herşeyi yapılır. Bazı restoranlar satılmadığı için sipariş etmiyor. Kafes patates çok güzel aslında.

Hayir popeyesin icecekler gercekten cok kotu. Burger king ile onu denedim cok kotu geldi

Gercekten temiz yapiyorlar mi ?
Burgerkinng ile popeyes içecekleri aynı kullanılıyor. En azından yan yana olan restoranlarda. Ürünler gerçekten temiz yapılıyor. Hijyenden açık verilmemeye çalışılıyor. Müdürlerde çok üstüne düşüyor.

hocam tavuğu nasıl bi sosa batırıp kızartıyorsunuz tarifini verebilir misin . Evde o tavuk lezzetini nasıl yakalayabilirim
Hocam tavuk hazırlama şu şekilde. Un, ardından batter denilen sarı hafif yoğun sosa batırılıp karıştırılıyor. Sonra soslu şekilde tekrar una atılıyor. Ve el ile karıştırılıyor. Sonra fazla un atılıp, pişirilmesi için yağa götürülüyor. Kemikli ürünler farklı ama hepsi en az 1 kez un ve batter sosuna giriyor.

Sarı dediğim sos bu. Unda normal un. Eski bir yt videosundan buldum resmi.
Screenshot_2024-12-15-21-57-14-872_com.google.android.youtube.jpg

Bu şurubun koladan farkı ne , düz kola bassalar olmuyor mu :kekw:
Maliyet 🤣

Son düzenleme:

cornlov

80+ Bronze
Notlara cage fries istemediğimi yazıyorum.
Üzerine müşteri temsilcisini arayıp tekrar ediyorum. Yinede sürekli cage fries gönderiyorlar. En az 10 kere böyle olmuştur.
En son şubelerine gitmiştim. Metal bi tank içinde kilolarca kızartılmış patates kızartması gördüm...
O günden beri artık dışardan yemek söylemiyorum. Konu dışında, fastfood fiyatları okadar absürt hale geldi ki, 3-4 parça minicik tavuk fiyatına tam 1 kilo bonfile alabiliyorum... Popeyes yazısını görünce yine sinirlendim.
Acılı çıtır kanat tarifim; :kekw:

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Üzerine müşteri temsilcisini arayıp tekrar ediyorum. Yinede sürekli cage fries gönderiyorlar. En az 10 kere böyle olmuştur.
En son şubelerine gitmiştim. Metal bi tank içinde kilolarca kızartılmış patates kızartması gördüm...
O günden beri artık dışardan yemek söylemiyorum. Konu dışında, fastfood fiyatları okadar absürt hale geldi ki, 3-4 parça minicik tavuk fiyatına tam 1 kilo bonfile alabiliyorum... Popeyes yazısını görünce yine sinirlendim.
Notlar dikkate çok alınmıyor. Heleki yoğunsa umursamazlar. Ellerinde olanı yolluyolardır.

Seçim olarak normal patates olması lazım.

Top Bottom