CupOk
80+ Bronze
Benim kolamı neden bayat veriyorsun hocam ayıp yavorada çalışıyordum o dönem
Benim kolamı neden bayat veriyorsun hocam ayıp yavorada çalışıyordum o dönem
Hocam karbon kalmamıştır belki hatirlamiyomBenim kolamı neden bayat veriyorsun hocam ayıp yav
Bu şurubun koladan farkı ne , düz kola bassalar olmuyor muBazen C02 olmadığında kola şurubuna full buz basıp verdiğiniz oluyor mu millet ayıkmasın diye
Hayir popeyesin icecekler gercekten cok kotu. Burger king ile onu denedim cok kotu geldiAcı zaten uzun süre kalmıyorki. 2 3 sn falan sürer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bayat nasıl olabilir bilmiyorum. Tadı farklı gelmiştir sana. kolalar yada diğerleri direk kolanın kendisi değil. Tadı ondan farklı. Örneğin kola veya diğer içecekler şurup gibidir. Makinede bardaklara dolum yaparken asit (CO2) basılıyor. Marketten cola fanta sprite alıp denesen hepsinin tadı farklı gelir.
Gercekten temiz yapiyorlar mi ?İnsanlar fastfood ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı ve sürecini merak ediyorlar. 8 aydır Popeyes'da çalışıyorum. Firma hakkında sorularınız, merak ettikleriniz var ise açık şekilde yanıtlamak isterim.
C02 katınca kola oluyor zaten düz kola olmazBu şurubun koladan farkı ne , düz kola bassalar olmuyor mu
Popeyes dışında sos alışkanlığım yok. Sos satıyolar ama tane fiyatı. Dışardan sos yemediğim için örnek vereyemeceğim. İçeriği yazıyor ama tarifini bulacağızı sanmıyorum.popeyes in chipotle sosu dışardaki marketlerde satılanlardan çok farklı sevdiğim de bir sos ona en yakın tat sos nedir? veya popeyes bu sosu satıyor mu tarifi falan var mı
popeyes mi KFC mi daha lezzetli tavukİnsanlar fastfood ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı ve sürecini merak ediyorlar. 8 aydır Popeyes'da çalışıyorum. Firma hakkında sorularınız, merak ettikleriniz var ise açık şekilde yanıtlamak isterim.
İçilmez. co2 bitmesi zor şurup bitiyor su ve co2 akıyor. 15 saniyede değişiyor zaten.Bazen C02 olmadığında kola şurubuna full buz basıp verdiğiniz oluyor mu millet ayıkmasın diye
Kfc hiç yemedim ama popeyes ortalama diyebilirim. Herkes farklı cevap verebilir.popeyes mi KFC mi daha lezzetli tavuk
Bitmiş olabilir. Olan ürün satılmak için herşeyi yapılır. Bazı restoranlar satılmadığı için sipariş etmiyor. Kafes patates çok güzel aslında.Her gittiğimde tırtıklı patates kalmamış oluyor Niye
Burgerkinng ile popeyes içecekleri aynı kullanılıyor. En azından yan yana olan restoranlarda. Ürünler gerçekten temiz yapılıyor. Hijyenden açık verilmemeye çalışılıyor. Müdürlerde çok üstüne düşüyor.Hayir popeyesin icecekler gercekten cok kotu. Burger king ile onu denedim cok kotu geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gercekten temiz yapiyorlar mi ?
Hocam tavuk hazırlama şu şekilde. Un, ardından batter denilen sarı hafif yoğun sosa batırılıp karıştırılıyor. Sonra soslu şekilde tekrar una atılıyor. Ve el ile karıştırılıyor. Sonra fazla un atılıp, pişirilmesi için yağa götürülüyor. Kemikli ürünler farklı ama hepsi en az 1 kez un ve batter sosuna giriyor.hocam tavuğu nasıl bi sosa batırıp kızartıyorsunuz tarifini verebilir misin . Evde o tavuk lezzetini nasıl yakalayabilirim
MaliyetBu şurubun koladan farkı ne , düz kola bassalar olmuyor mu
Notlar dikkate çok alınmıyor. Heleki yoğunsa umursamazlar. Ellerinde olanı yolluyolardır.Notlara cage fries istemediğimi yazıyorum.
Üzerine müşteri temsilcisini arayıp tekrar ediyorum. Yinede sürekli cage fries gönderiyorlar. En az 10 kere böyle olmuştur.
En son şubelerine gitmiştim. Metal bi tank içinde kilolarca kızartılmış patates kızartması gördüm...
O günden beri artık dışardan yemek söylemiyorum. Konu dışında, fastfood fiyatları okadar absürt hale geldi ki, 3-4 parça minicik tavuk fiyatına tam 1 kilo bonfile alabiliyorum... Popeyes yazısını görünce yine sinirlendim.
Acılı çıtır kanat tarifim;
KFC-Popeyes Hot Wings Tarifim!! (SS'li)
Öncelikle, gerçekten bu iki firmadaki acılı çıtır kanatları çok tüketirdim, 12 li olarak yerdim. Şimdi, fiyatlar aşırı pahalanınca, çözüm arayıp birsürü tarifi denedim, tariflere eklemeler çıkarmalar yaptım. Sonuç olarak gerçekten artık mükemmel bir tarifi tutturdum. Ve bunu sizlerle paylaşmayı...forum.donanimarsivi.com
Seçim olarak normal patates olması lazım.Notlara cage fries istemediğimi yazıyorum.
Üzerine müşteri temsilcisini arayıp tekrar ediyorum. Yinede sürekli cage fries gönderiyorlar. En az 10 kere böyle olmuştur.
En son şubelerine gitmiştim. Metal bi tank içinde kilolarca kızartılmış patates kızartması gördüm...
O günden beri artık dışardan yemek söylemiyorum. Konu dışında, fastfood fiyatları okadar absürt hale geldi ki, 3-4 parça minicik tavuk fiyatına tam 1 kilo bonfile alabiliyorum... Popeyes yazısını görünce yine sinirlendim.
Acılı çıtır kanat tarifim;
KFC-Popeyes Hot Wings Tarifim!! (SS'li)
Öncelikle, gerçekten bu iki firmadaki acılı çıtır kanatları çok tüketirdim, 12 li olarak yerdim. Şimdi, fiyatlar aşırı pahalanınca, çözüm arayıp birsürü tarifi denedim, tariflere eklemeler çıkarmalar yaptım. Sonuç olarak gerçekten artık mükemmel bir tarifi tutturdum. Ve bunu sizlerle paylaşmayı...forum.donanimarsivi.com