Arama sonuçları: *

1. Nquyen

Kafein oranı yüksek (Uyku açacak kadar) filtre kahve önerisi

Merak etme Türkiye de bu oran yok 100mg 120mg olanları kullanabilirsin daha pratik oluyor
  2. Nquyen

Kafein oranı yüksek (Uyku açacak kadar) filtre kahve önerisi

İstersen kafein sporcu takviyesi kullanabilirsin ben kipristan her ölçeğin de 422mm cafein içeren supplement aldım uzun yolculukta içiyorum zımba gibi yapıyor Türkiye de satılan yasa gereği daha düşük kafain olacak ama işini görür
  3. Nquyen

kfc batıyor mu? en son ne zaman yediniz?

Yersem havalimanında ya da yurtdışında yerim Türkiye de ki bu 3 4 malum büyük işletme çoğu ürünü fason ve kalitesiz orjinal lezzeti yok
  4. Nquyen

🫥 DUBAİ ÇİĞKÖFTESİ!?

İnsanın doğası bu 😁 bu olay sadece Türkiye de olmuyor buna benzer dünya da neler neler var çünkü insanlar sürü halinde yaşıyor başkalarına bakarak hayatlarını sürdürüyor belki sen akıllısın bu sürüye katilmadın ama senin gibi benim gibi insan sayısı dünya da maalesef çok az hatta ekonomi...
  5. Nquyen

🫥 DUBAİ ÇİĞKÖFTESİ!?

Kızmaya gerek yok arz ve talep meselesi bu 👌 talep var ve bu fırsatı yakalamışken her şeyi çıkarıyorlar lokmacı dükkanı gibi buda unutulur yakında biz bunlara geçici ürün diyoruz kısa bir dönem patlama yaratır her yerde satar daha sonra bir anda ortadan kalkar eskiden bir dönem her yere Lokmacı...
  6. Nquyen

Elimde bir Viski var içeceğim ama tereddüt ediyorum sizce bu orjinal mi

Getire getire en ucuz olanı mi getirmiş 😁 bu arada tadı da leş gibi red labeller 150 iken bunun fiyatı 30 33tl arasıydı 1728560301 Bu arada yunandan almıştım ben muhtelemen ithal
  7. Nquyen

Aklıma ilk olarak Köfteci Yusuf geldi.

Domuz eti yemek havalı bir şey değil 👌 yıllar önce yurt dışında yedim bir çok hayvanı timsah kuyruğu da yedim aralarında en leş olanı domuz eti 👍 onun dışında konu domuz eti olması değil tüketiciye söylenen etin dışında başka bir et konması bu eşşekte olabilir yarasa da olabilir 🤷
  8. Nquyen

sigara önerisiiiiiiiiii

Uzun parliament devam
  9. Nquyen

1 viski sarhoş eder mi

Alkol işi beyinde biter 2 tane 70 lik iki kişi bitirdik sadece kafada tatlı uyuşma oluştu ama o an sadece film puro ve hamburger vardı lakin bir mekan da o içtiğin bir bardak bile adamı güzel oluyor ben barda double içtiğim de zor yürürüm tamamen psikolojiyle alakalı muhtelemen size de etki eder...
  10. Nquyen

Tavuktan kaç protein alıyorum ?

Bir oturuşta yemeyin çünkü protein sentezinin bi süresi var 30 40 Gr alıp gerisi çöp oluyor bu yüzden araya 2 3 saat koyun parça parça yiyin
  11. Nquyen

Şarap ve İçkiden Anlayan beyfendiler bu konuya bakabilirler mi ?

Öncelikle her şarap o fiyattan satılmaz istersen 50 sene olsun 👍 öncellikle şarap kalitelimi ve el yapımı bir ürün mü ? El yapimiysa nerede üretildi filan filan çok faktör var benim bildiğim ve kullandığım para eden şaraplar kilise şarabıdır ve lezzetlidir. Ayrıca fiyat sorarken sizden hemen...
  12. Nquyen

Mcdonald's oyun konusu

Bedavaya yenir tabii :D
  13. Nquyen

Mcdonald's oyun konusu

Simit yerim daha iyi (y) mc ve burger king burgerleri leş gibi sadece sos tadını güzel yapıyor eti sadece yiyin saman gibi.
  14. Nquyen

Yeni Biralar denemek istiyorum önerilere açığım

Amber kötü sevmiyorum ben şuan Corona içiyorum sadece
  15. Nquyen

Mc donald Kasım fırsatları - Beleş patates ve sıcak çikolata -

Kahve zevkim düşmedi daha 👍
  16. Nquyen

Fırında protein bar yapımı

Evet arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. Fırında protein bar yapacağım 100gr fıstık ezmesi, 100 Gr yulaf, 100gr whey protein ve su karışımı robottan geçirip yağlı kağıtlı tepsiye döküp 175 derecede 20dk pişiricem. Sadece merak ettiğim şey fırında besin değerleri kaybolur mu özellikle protein ve...
  17. Nquyen

Arkadaşlar Kıbrıs'tan 433mg kafain içerikli pre-workout aldım

Valla direk bayiden alındı Kıbrıs'ta yakında elime ulaşır ama çoğu mağazada satılır Kıbrıs'ta bi sorun yaşamazsiniz bulurken
  18. Nquyen

650tl tanesi iki kutu aldım genelde yurt dışında içerik kısıtlaması olmadığı için oradan almayı tercih ediyorum. Türkiye de bu tarz yüksek içerikler yasak dmaa 1:3 almayı düşünüyorum ama Türkiye sokması sıkıntı genelde dünya genelinde çoğu ülkede yasak. 1680995567 Tr de ki pre-workout ile aynı...
  19. Nquyen

Bu kafain oranı zarar verir mi ağır antrenanda
Top Bottom