Arama sonuçları: *

1. Samaeldrazi

Et Yerine Protein Tozu Tüketmek ???

Proteini almaman veya az alman tabii kötü bir durum eğer emin olmak istersen tahlil yaptırıp sonuçlara bakabilirsin.Kan tahlili veya idrar hatırlamıyorum ama idrar değildi galiba.
  2. Samaeldrazi

Sen büyük bir problem içerisindesin bu durumdan seni vejeteryan yapmadan çıkarmalıyız
  3. Samaeldrazi

Amino asit almama nedenin nedir
  4. Samaeldrazi

Süt içerek kilo alamazsın bu sefer de sağlık sorunu yaşarsın karbonhidrat alman lazım protein değil ve eğer istersen amino asit alabilirsin ekstra olarak hardline ürünleri
  5. Samaeldrazi

Supplementler yiyeceğin yerini almamalıdır. 1631477299 Ayrıca kilo alacam diye protein tozu tüketirsin sonun çok iyi olmaz hatta hiç iyi olmaz
  6. Samaeldrazi

Gainer kullanan var mı

Aslında fiyatları kötü değil
  7. Samaeldrazi

Gainer kullanan var mı

Aranızda gainer kullanan var mı kaç ölçek hangi gainerı ve ne kadar kilo aldınız
  8. Samaeldrazi

Nasıl Hızlı BİR Şekilde kilo alıp spora başlayabilirim

6 öğün yemeye ne gerek var 1630454180 3 öğün yersin eğer protein tozu BCAA vs kullanıcaksan bir tahlil yaptırıp vücudundaki amino asitlere protein düzeyine bak ona göre kullan ben gainer kullanmayı düşünüyorum protein tozuna ihtiyaç yok zaten normalin üstünde
  9. Samaeldrazi

KFC 3 taneden fazla yiyince midem bulanıyor .

Ev yapımı yoğurt ayran falan bende yemiyorum tavuklarda kullanılan yağ vs sana dokunuyodur
  10. Samaeldrazi

KFC 3 taneden fazla yiyince midem bulanıyor .

sorun sende mis gibi yeniyo
  11. Samaeldrazi

Hastaneye Yemek Söyleyebiliyor Muyuz?

söylersen git kapıdan al sorun belki çıkabilir.
  12. Samaeldrazi

18 yaşında altını almazlar ve refakatçi alımları yasak diye biliyorum ayrıca sen kapıya gidip alman gerekebilir ama doktorlara serbest doktor odalarında her yerde magnetler var
  13. Samaeldrazi

Evet refakatçi nasıl kalacaksın
  14. Samaeldrazi

Kahveyi Kaç Gün Kullanıp Ara Vermemiz Gerekir ?

Bir an sana kahve yerine madde verdiler sandım elim ayağım titriyodu dediğinde 1622497335 1 Fincan sade iç çok fazla kahveyi doğum yaptıktan sonra içiliyomuş eğer bir anestezi türü yapıldıysa
  15. Samaeldrazi

Sakarya Akdeniz Tantuni İnceleme

drazi Restoran Zinciri incelemesini yazıyorum.
  16. Samaeldrazi

Sakarya Akdeniz Tantuni İnceleme

Bu incelemeyi yazarken bir andanda 2 tane et tantuni yiyiyorum. Akdeniz Tantuni Sakarya/Serdivan Şubesi İlk önce Lezzet olarak 10/10 Evde buzdolabından çıkarılıp yense bile lezzetini koruyor.Malzemede cimri değiller içinde resmen eti/tavuğu bol geliyor ve lavaşı 1 veya 2 kat,kullandıkları...
  17. Samaeldrazi

Tavuk döner mi tavuk burger mi?

Tavuk döner aslında döner sevmediğim için burger
  18. Samaeldrazi

Sakaryada Pizza Lazza nasıldır yorumlarınızı alabilir miyim

yiyen var mıdır tavsiye eder misiniz
  19. Samaeldrazi

Yemeksepeti siparişi 2 saat oldu hala gelmedi

hayır burgeri yiyim diye bişi de yemedim acımdan ölüyom resmen
  20. Samaeldrazi

Yemeksepeti siparişi 2 saat oldu hala gelmedi

Burger king seçip sipariş verdim ve hala gelmedi ve "Tekrarla" yazıyor ama bana gelmedi başka birimi aldı acaba
Top Bottom