Neler Yeni

Sakarya Akdeniz Tantuni İnceleme

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Bu incelemeyi yazarken bir andanda 2 tane et tantuni yiyiyorum.

Akdeniz Tantuni Sakarya/Serdivan Şubesi

İlk önce Lezzet olarak 10/10 Evde buzdolabından çıkarılıp yense bile lezzetini koruyor.Malzemede cimri değiller içinde resmen eti/tavuğu bol geliyor ve lavaşı 1 veya 2 kat,kullandıkları veya hazırladıkları sos gerçekten çok güzel ağızda dağılışı ve lavaşı ıslatışı olsun. 6 tane acı biber,2 tane dilim limon,20 veya 20`den fazla turşu çıkıyor ikişer paket.

Paket Servis Çok Hızlıydı 10 Dakikada geldi ve Getiren abinin üslubu çok iyiydi.Dışarıda yağmur yağıyor ve havanın soğuk olmasına rağmen sıcak geldi.

Paketleme: Paketleme konusunda biraz zayıflar.Ama yine yiyeceğiniz içinden paket yırtılıp düşmüyor.

Dükkanlarındaki tek sıkıntı çalışanlar maske takmıyor ama dükkan temiz.

"Peki ben nereden sipari vereceğim?"

Yemeksepeti üzerinde en çok puan alan restoranlarda İlk 5 veya 10 içerisinde (Sakarya)

Şuan Yemeksepetinde hizmet vermiyorlar,kendi telefon numaralarından sipariş alıyorlar.

Telefon Numarası Sakarya/Serdivan:
0530 200 69 54

Telefon Numarası Merkez: 0264 279 65 78

GEYVE E-5 0264 517 63 78

Yakında Folder Lock uygulaması rehberi de gelicek beni takip etmeyi unutmayın.

discord:
Alp "drazi"#5123

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bu incelemeyi yazarken bir andanda 2 tane et tantuni yiyiyorum.

Akdeniz Tantuni Sakarya/Serdivan Şubesi

İlk önce Lezzet olarak 10/10 Evde buzdolabından çıkarılıp yense bile lezzetini koruyor.Malzemede cimri değiller içinde resmen eti/tavuğu bol geliyor ve lavaşı 1 veya 2 kat,kullandıkları veya hazırladıkları sos gerçekten çok güzel ağızda dağılışı ve lavaşı ıslatışı olsun. 6 tane acı biber,2 tane dilim limon,20 veya 20`den fazla turşu çıkıyor ikişer paket.

Paket Servis Çok Hızlıydı 10 Dakikada geldi ve Getiren abinin üslubu çok iyiydi.Dışarıda yağmur yağıyor ve havanın soğuk olmasına rağmen sıcak geldi.

Paketleme: Paketleme konusunda biraz zayıflar.Ama yine yiyeceğiniz içinden paket yırtılıp düşmüyor.

Dükkanlarındaki tek sıkıntı çalışanlar maske takmıyor ama dükkan temiz.

"Peki ben nereden sipari vereceğim?"

Yemeksepeti üzerinde en çok puan alan restoranlarda İlk 5 veya 10 içerisinde (Sakarya)

Şuan Yemeksepetinde hizmet vermiyorlar,kendi telefon numaralarından sipariş alıyorlar.

Telefon Numarası Sakarya/Serdivan:
0530 200 69 54

Telefon Numarası Merkez: 0264 279 65 78

GEYVE E-5 0264 517 63 78

Yakında Folder Lock uygulaması rehberi de gelicek beni takip etmeyi unutmayın.

discord:
Alp "drazi"#5123

Bu forum daha neler görecek Burger king incelemem yakında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,240
Üyeler
168,270
Son üye
omer573
Top Bottom