Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

Ucuza Kırmızı Şarap Önerir Misiniz

Benim bildiğim ucuzlar akdeniz incisi ve biricik. Şarapla çok aram yok başka var mı bilmiyorum.
  2. SemihÖzdoğdu

Tadı sağlam olan bir sigara markası?

Üretimden kalktımı ki hocam ? Bizim burada ki ekomini ve bakkalların çoğunda var. En son 2 ay falan oluyor alalım ama gözümle görüyorum yani reyonda.
  3. SemihÖzdoğdu

Ben edge blue veya midnight blue tavsiye ederim. Midnight kısa parliamentten'de hafif geliyor bana? Hafif olsun dersen kent dline blue deneyebilirsin. Hafif bir aroma varmış gibi kokusu ve tadı var.
  4. SemihÖzdoğdu

Parliament midnight blue.
  5. SemihÖzdoğdu

alkoller hakkında bir şey sorucam ?

Hocam kırmızı tuborg'da 500ml ona bakılırsa. Çevremde rahatça 2'yi devirip 3'e geçen tanıdıklarım var. Bünye çok önemli. Ben bira sevmiyorum mesela, içersem de 2 tane de bırakıyorum hangisi olursa olsun.
  6. SemihÖzdoğdu

1 tane ile bir şey olacağını sanmıyorum. 2 tane de çakır olursun. 3 Tane de sarhoş olursun. İlk alkollerin olduğu için bu şekilde sıraladım. 7.2 oranına göre tabii birde. Düşük alkollülerde sıralama değişir.
  7. SemihÖzdoğdu

Sarhoş olma gibi bir isteğin yoksa aklına yatan biraları tek tek denemeni tavsiye ederim. Çoğunun alkol oranı %4 ile %6 arasında oluyor.
  8. SemihÖzdoğdu

En iyi nargile neyli

Ben fresh sevmediğim için karpuz çilek biskivü içiyorum genelde. Gayet güzel hafif dumanı bol.
  9. SemihÖzdoğdu

GETİR 75 TL YEMEK KUPONU

Alt limit?
  10. SemihÖzdoğdu

Tarihi Geçmiş Süt Tozu

Kullanma hocam. Süt tozu zaten normalde de sağlığa yararlı bir şey değil. Tarihi geçmiş ürünleri kullanmayın. Belki istisna vardır ama ne olursa olsun üretici o tarihi koyduysa ilerisini için kullanmam ben.
  11. SemihÖzdoğdu

YEMEKSEPETİ GETİR TRENDYOL YEMEK KUPON KODU VARMI?

Nakit ödeme yöntemin de kupon kullanamazsın diye biliyorum. En azından yemek sepeti ve getir de öyle. Hopi indirip yemeksepeti kodu alabilirsin ama kartla ödeme yapman gerek.
  12. SemihÖzdoğdu

Aktif yemeksepeti kodu bilen?

Hopiye üye olup kod alabilirsin. 60 Liraya 50 Lira indirim oluyor.
  13. SemihÖzdoğdu

Mısır Patlağının Olayı Nedir?

Hocam o dediğiniz kilojoule birimi. Enerji oranını gösteriyor yani. 1500 Kj = 370 gibi bir değer çıkıyor
  14. SemihÖzdoğdu

Mısır Patlağının Olayı Nedir?

Dostlar 1500 kalori değil, 370 kalori.
  15. SemihÖzdoğdu

Yemek icin indirim kodu var mı

Hopi uygulamasını indir hocam, kayıt ol arama yenine Yemeksepeti yaz 50/40 veriyor. Telefon numarası istiyor yalnız ona göre.
Top Bottom