Arama sonuçları: *

1. THE V

Yemeksepeti Kuponu Pls

Biraz gereksiz olacak lakin buna çok güzel bir hikaye var durumu özetleyen; Bir adam cehenneme gider zebani ile gezerken Cehennemde değişik milletlere özgü ateş kuyuları olduğunu görür ve sorarmış. Zebani de her kuyunun bir millete ait olduğunu söylemiş ve yola devam etmişler adam tüm kuyuları...
  2. THE V

Yemeksepeti Kuponu Pls

Oha böyle bir şey olduğunu bilmiyordum sabah zaten ben o işi hallettim yemeksepeti yerine trendyol yemek ten sipariş ettim de bu da baya iyi miş eyvalla pek deneyeceğimi sanmıyorum üşenirim de denemek isteyen olursa öğrenmiş oldu adamsın
  3. THE V

Yemeksepeti Kuponu Pls

Garip olan şey kimse de konuyu açmam gereken yeri yazmamış onun yerine herkes laf etmiş bazıları konunun nereye açılması gerektiğini bile bilmiyordur (laf edenleri kasdediyorum) 1659393077 Eyvallah dostum
  4. THE V

Yemeksepeti Kuponu Pls

Biz sana ısrar mı ettik ne bu üslup 1659392484 Buna katılıyorum zaten yeniyim çok fazla forumda bulunamadım ve mobilden açmıştım konuyu dikkat etmedim önceden bir kaç kişinin de buradan istediğini ve açtığını gördüm ondan açtım 1659392529 Eyvallah dostum saçma sapana agresifleşmeyip öneride...
  5. THE V

Yemeksepeti Kuponu Pls

Bir kaç kişi de öyle gördüm bende sanırım buraya açılıyor dedim
  6. THE V

Yemeksepeti Kuponu Pls

Şuan elinizde varsa bi kupon alabilir miyim karnım aç
Top Bottom