Neler Yeni

Yemeksepeti Kuponu Pls

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Seni seviyorum Pikachu nsns
NEU
20220731_143233.jpg

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Neden herkes bu kadar agresif, arkadaşın hatası varsa söylersiniz olur biter

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
7 Ağustos'a kadar Starbucks siparişlerinde "SB25" kodu ile 40 TL ve üzeri için 25 TL indirim var.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,142
İsim
Abdullah Aydoğdu
Kendinize gelin, forumun amacı yardımlaşmadır, istediği konuyu açabilir. Kupon konusu varsa da o konuyu atın buraya görsün arkadaş. Karı kız konularına 25 sayfa yazı yazınca iyisiniz tabii sesiniz çıkmaz o zaman.
Karı kız konusunu sıcak fırsatlara mı açıyorlar?

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
sen yoktan anlamıyon mu napim olm yaratiyim mi?
Biz sana ısrar mı ettik ne bu üslup
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna katılıyorum zaten yeniyim çok fazla forumda bulunamadım ve mobilden açmıştım konuyu dikkat etmedim önceden bir kaç kişinin de buradan istediğini ve açtığını gördüm ondan açtım

7 Ağustos'a kadar Starbucks siparişlerinde "SB25" kodu ile 40 TL ve üzeri için 25 TL indirim var.E
Eyvallah dostum saçma sapana agresifleşmeyip öneride bulunduğun için

Oldu. Moderatörler burda sokak çöpcüsü sürekli açılan konuyu düzeltecekler. Asıl siz azıcık kendinize gelin ya. Bit pazarına çevirmeyin burayı

Ayriyetten karı kız konularına senin gibiler atlar anca. Üsluba bak
Benim anlamadığım uyardın yani açılmaması gerektiğini adam akıllı söylemedin bile "bunları buraya açmayın" tarzı şeyler yazıp tüm herkes tarafından gerginlik oluşturdun anlamsızdı şöyle bir şey yazabilirsin "arkadaşım yeme içmeye açıcaksın bu konuyu buraya açma" desen yeter di gereksiz bir agresiflik gördüm sende tüm yazılarında sanki ülkeye hainlik yaptık

Son düzenleme:

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Buna katılıyorum zaten yeniyim çok fazla forumda bulunamadım ve mobilden açmıştım konuyu dikkat etmedim önceden bir kaç kişinin de buradan istediğini ve açtığını gördüm ondan açtım
Maalesef bazı arkadaşlar gereksiz agresifleşerek tanımadığı birine yanlış üslup ile cevap veriyor, zamanla düzelir diyelim.

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Garip olan şey kimse de konuyu açmam gereken yeri yazmamış onun yerine herkes laf etmiş bazıları konunun nereye açılması gerektiğini bile bilmiyordur (laf edenleri kasdediyorum)

Reis takma onu fazla 15k mesajı varsa 10k sı toxic, starbucks da 40/25 var. Bir de yanlış hatırlamıyorsam ilk siparişine 50/40 yapıyorlar merhaba kuponu ile
Eyvallah dostum

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Garip olan şey kimse de konuyu açmam gereken yeri yazmamış onun yerine herkes laf etmiş bazıları konunun nereye açılması gerektiğini bile bilmiyordur (laf edenleri kasdediyorum)

Eyvallah dostum
Hocam eğer ilk siparişinizi yaptıysanız şöyle bir şey de yapabilirsiniz;

https://smsonaytr.com/ Sitesine girerek üye olun ve yemeksepetinden 12TL'ye numara alın fakat almadan önce bir tane yemeksepeti hesabı açın. Bunu bluestacks, LD player gibi android emulatör yerlerinden yapın ki ban yemeyin. Ardından hesap kısmına girip numara doğrulamaya girin ve siteden aldığınız numarayı oraya yapıştırın, yapıştırdıktan sonra kod gelecektir o kodu siteden alın ama bunu yaparken hızlı olun. Eğer kod kullanılmışsa veya herhangi bir sıkıntı olursa hemen kodu iptal edin siteden edebiliyorsunuz. Sonra adresinizi yazın ama isminizi farklı yazın. Normal şartlarda böyle şeyleri desteklemem fakat maalesef normal şartlarda değiliz :(

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam eğer ilk siparişinizi yaptıysanız şöyle bir şey de yapabilirsiniz;

https://smsonaytr.com/ Sitesine girerek üye olun ve yemeksepetinden 12TL'ye numara alın fakat almadan önce bir tane yemeksepeti hesabı açın. Bunu bluestacks, LD player gibi android emulatör yerlerinden yapın ki ban yemeyin. Ardından hesap kısmına girip numara doğrulamaya girin ve siteden aldığınız numarayı oraya yapıştırın, yapıştırdıktan sonra kod gelecektir o kodu siteden alın ama bunu yaparken hızlı olun. Eğer kod kullanılmışsa veya herhangi bir sıkıntı olursa hemen kodu iptal edin siteden edebiliyorsunuz. Sonra adresinizi yazın ama isminizi farklı yazın. Normal şartlarda böyle şeyleri desteklemem fakat maalesef normal şartlarda değiliz :(
Oha böyle bir şey olduğunu bilmiyordum sabah zaten ben o işi hallettim yemeksepeti yerine trendyol yemek ten sipariş ettim de bu da baya iyi miş eyvalla pek deneyeceğimi sanmıyorum üşenirim de denemek isteyen olursa öğrenmiş oldu adamsın

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Toplum olarak yol göstermek yerine taşlamayı seviyoruz maalesef (daha önce böyle bir konu açmadığım için ne yapılırsa doğru olur bilmiyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom