Neler Yeni

Yemeksepeti Kuponu Pls

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Oha böyle bir şey olduğunu bilmiyordum sabah zaten ben o işi hallettim yemeksepeti yerine trendyol yemek ten sipariş ettim de bu da baya iyi miş eyvalla pek deneyeceğimi sanmıyorum üşenirim de denemek isteyen olursa öğrenmiş oldu adamsın
Hocam yapmadan önce merhaba kodu hala geçerlim bir öğrenin ben uzun süredir yapmıyorum. Boş yere 12TL'niz gitmesin.

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Toplum olarak yol göstermek yerine taşlamayı seviyoruz maalesef (daha önce böyle bir konu açmadığım için ne yapılırsa doğru olur bilmiyorum)
Biraz gereksiz olacak lakin buna çok güzel bir hikaye var durumu özetleyen;
Bir adam cehenneme gider zebani ile gezerken Cehennemde değişik milletlere özgü ateş kuyuları olduğunu görür ve sorarmış. Zebani de her kuyunun bir millete ait olduğunu söylemiş ve yola devam etmişler adam tüm kuyuları incelemiş. Kuyular İngilizlerin kuyusu, Almanların kuyusu Fransızların kuyusu gibi... Her milletin kuyusu varmış. Ve bu her kuyunun başında da birer zebani ve bazılarında da dikenli duvarlar parmaklıklar varmış. Bunların görevi de alttakilerin yardımıyla kuyudan çıkmayı başarmak üzere olanları caydırmak ve tekrar kuyuya itelemekmiş. Sadece Türklerin kuyusunda zebani veya herhangi bir engel yokmuş. Gören adam dayanamayıp zebaniye sormuş. Zebaninin cevabı da "zaten Türkler, kuyudan çıkmak üzere olanların ayağını aşağı çekerek çıkmasını önlerler" olmuş.

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Biraz gereksiz olacak lakin buna çok güzel bir hikaye var durumu özetleyen;
Bir adam cehenneme gider zebani ile gezerken Cehennemde değişik milletlere özgü ateş kuyuları olduğunu görür ve sorarmış. Zebani de her kuyunun bir millete ait olduğunu söylemiş ve yola devam etmişler adam tüm kuyuları incelemiş. Kuyular İngilizlerin kuyusu, Almanların kuyusu Fransızların kuyusu gibi... Her milletin kuyusu varmış. Ve bu her kuyunun başında da birer zebani ve bazılarında da dikenli duvarlar parmaklıklar varmış. Bunların görevi de alttakilerin yardımıyla kuyudan çıkmayı başarmak üzere olanları caydırmak ve tekrar kuyuya itelemekmiş. Sadece Türklerin kuyusunda zebani veya herhangi bir engel yokmuş. Gören adam dayanamayıp zebaniye sormuş. Zebaninin cevabı da "zaten Türkler, kuyudan çıkmak üzere olanların ayağını aşağı çekerek çıkmasını önlerler" olmuş.
Çok doğru :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,437
Üyeler
163,496
Son üye
Avatr
Top Bottom