SadeceSeyf
80+ Gold
Seni seviyorum Pikachu nsns10k kadarı yani %66 civarı diğerlerine yardım mesajı, yanlış tahmin sorry
Seni seviyorum Pikachu nsns10k kadarı yani %66 civarı diğerlerine yardım mesajı, yanlış tahmin sorry
Karı kız konusunu sıcak fırsatlara mı açıyorlar?Kendinize gelin, forumun amacı yardımlaşmadır, istediği konuyu açabilir. Kupon konusu varsa da o konuyu atın buraya görsün arkadaş. Karı kız konularına 25 sayfa yazı yazınca iyisiniz tabii sesiniz çıkmaz o zaman.
Lan? BdnsndndnnsmsnfnsKarı kız konusunu sıcak fırsatlara mı açıyorlar?
Biz sana ısrar mı ettik ne bu üslupsen yoktan anlamıyon mu napim olm yaratiyim mi?
Buna katılıyorum zaten yeniyim çok fazla forumda bulunamadım ve mobilden açmıştım konuyu dikkat etmedim önceden bir kaç kişinin de buradan istediğini ve açtığını gördüm ondan açtımNeden herkes bu kadar agresif, arkadaşın hatası varsa söylersiniz olur biter
Eyvallah dostum saçma sapana agresifleşmeyip öneride bulunduğun için7 Ağustos'a kadar Starbucks siparişlerinde "SB25" kodu ile 40 TL ve üzeri için 25 TL indirim var.E
Benim anlamadığım uyardın yani açılmaması gerektiğini adam akıllı söylemedin bile "bunları buraya açmayın" tarzı şeyler yazıp tüm herkes tarafından gerginlik oluşturdun anlamsızdı şöyle bir şey yazabilirsin "arkadaşım yeme içmeye açıcaksın bu konuyu buraya açma" desen yeter di gereksiz bir agresiflik gördüm sende tüm yazılarında sanki ülkeye hainlik yaptıkOldu. Moderatörler burda sokak çöpcüsü sürekli açılan konuyu düzeltecekler. Asıl siz azıcık kendinize gelin ya. Bit pazarına çevirmeyin burayı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayriyetten karı kız konularına senin gibiler atlar anca. Üsluba bak
Maalesef bazı arkadaşlar gereksiz agresifleşerek tanımadığı birine yanlış üslup ile cevap veriyor, zamanla düzelir diyelim.Buna katılıyorum zaten yeniyim çok fazla forumda bulunamadım ve mobilden açmıştım konuyu dikkat etmedim önceden bir kaç kişinin de buradan istediğini ve açtığını gördüm ondan açtım
Reis takma onu fazla 15k mesajı varsa 10k sı toxic, starbucks da 40/25 var. Bir de yanlış hatırlamıyorsam ilk siparişine 50/40 yapıyorlar merhaba kuponu ileBirine boş demeden önce 15k mesaj sayına bak. %75 bu tür fikirlerindir
Garip olan şey kimse de konuyu açmam gereken yeri yazmamış onun yerine herkes laf etmiş bazıları konunun nereye açılması gerektiğini bile bilmiyordur (laf edenleri kasdediyorum)Neden herkes bu kadar agresif, arkadaşın hatası varsa söylersiniz olur biter
Eyvallah dostumReis takma onu fazla 15k mesajı varsa 10k sı toxic, starbucks da 40/25 var. Bir de yanlış hatırlamıyorsam ilk siparişine 50/40 yapıyorlar merhaba kuponu ile
Hocam eğer ilk siparişinizi yaptıysanız şöyle bir şey de yapabilirsiniz;Garip olan şey kimse de konuyu açmam gereken yeri yazmamış onun yerine herkes laf etmiş bazıları konunun nereye açılması gerektiğini bile bilmiyordur (laf edenleri kasdediyorum)
Eyvallah dostum
Oha böyle bir şey olduğunu bilmiyordum sabah zaten ben o işi hallettim yemeksepeti yerine trendyol yemek ten sipariş ettim de bu da baya iyi miş eyvalla pek deneyeceğimi sanmıyorum üşenirim de denemek isteyen olursa öğrenmiş oldu adamsınHocam eğer ilk siparişinizi yaptıysanız şöyle bir şey de yapabilirsiniz;
https://smsonaytr.com/ Sitesine girerek üye olun ve yemeksepetinden 12TL'ye numara alın fakat almadan önce bir tane yemeksepeti hesabı açın. Bunu bluestacks, LD player gibi android emulatör yerlerinden yapın ki ban yemeyin. Ardından hesap kısmına girip numara doğrulamaya girin ve siteden aldığınız numarayı oraya yapıştırın, yapıştırdıktan sonra kod gelecektir o kodu siteden alın ama bunu yaparken hızlı olun. Eğer kod kullanılmışsa veya herhangi bir sıkıntı olursa hemen kodu iptal edin siteden edebiliyorsunuz. Sonra adresinizi yazın ama isminizi farklı yazın. Normal şartlarda böyle şeyleri desteklemem fakat maalesef normal şartlarda değiliz
Toplum olarak yol göstermek yerine taşlamayı seviyoruz maalesef (daha önce böyle bir konu açmadığım için ne yapılırsa doğru olur bilmiyorum)Garip olan şey kimse de konuyu açmam gereken yeri yazmamış onun yerine herkes laf etmiş bazıları konunun nereye açılması gerektiğini bile bilmiyordur (laf edenleri kasdediyorum)