.............
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
aynen oradan almislar muhtemelenseriali arayınca yabancı sitelerde dağıtılan kodlar çıkıyor
aynen oradan almislar muhtemelenseriali arayınca yabancı sitelerde dağıtılan kodlar çıkıyor
Aynı şey. Alakası yok.mas olunca guncellemeler geç geliyor onun harici guzel yol
Aksiyon falan yok. Aynı şey ve güvenilir.Ucuz yolu varken aksiyona ne gerek var.
Bu arada bu fiyat 2 det fiyatı, yani her iki lisasntan 2 adet gelecek demek.
Gidip yazılımla aktivasyon yapıp bilgileri riske atacağına al lisansı bununla yap. 8tl nin nesi var.
Windows ta sorun yok ama Office için onların verdiği yazılımı indirmeniz lazım, veya uzun yoldan kendiniz indirmeniz lazım.
Tam olarak sürüm adı bu, bu sürümü indirip kurmanız lazım. Biraz zahmetlidir, bu yüzden satıcı direk link veriyor. Ben güvenmediğimden resmi siteden indirdim yapay zekadan yardım alarak.
Alıntıyı görüntüle
sende varmı linki knk ya bende onların linke gitmek istemiyorumUcuz yolu varken aksiyona ne gerek var.
Bu arada bu fiyat 2 det fiyatı, yani her iki lisasntan 2 adet gelecek demek.
Gidip yazılımla aktivasyon yapıp bilgileri riske atacağına al lisansı bununla yap. 8tl nin nesi var.
Windows ta sorun yok ama Office için onların verdiği yazılımı indirmeniz lazım, veya uzun yoldan kendiniz indirmeniz lazım.
Tam olarak sürüm adı bu, bu sürümü indirip kurmanız lazım. Biraz zahmetlidir, bu yüzden satıcı direk link veriyor. Ben güvenmediğimden resmi siteden indirdim yapay zekadan yardım alarak.
Alıntıyı görüntüle
Bu kod SMS ile gelen kod fakat WhatsApp ile gelen kod çok farklı.RCDQN-8DTGD-BBY8Y-48R8R-37DTD