❌İndirim Bitti! Windows&Office lisans 8 TL

Uyanık bunlar iadeyle uğraşmayın pintipin miydi neydi oda sattı retail diye hepsi mak key çıktı sonra iade için uğraştım mağza kapandı vs.. Zaten uğraşmaya değmez dediğiniz için bunlar cesaretli bu kadar.

mas olunca guncellemeler geç geliyor onun harici guzel yol
Aynı şey. Alakası yok.
Ucuz yolu varken aksiyona ne gerek var.

Bu arada bu fiyat 2 det fiyatı, yani her iki lisasntan 2 adet gelecek demek.

Gidip yazılımla aktivasyon yapıp bilgileri riske atacağına al lisansı bununla yap. 8tl nin nesi var.

Windows ta sorun yok ama Office için onların verdiği yazılımı indirmeniz lazım, veya uzun yoldan kendiniz indirmeniz lazım.

Tam olarak sürüm adı bu, bu sürümü indirip kurmanız lazım. Biraz zahmetlidir, bu yüzden satıcı direk link veriyor. Ben güvenmediğimden resmi siteden indirdim yapay zekadan yardım alarak.

Alıntıyı görüntüle
Aksiyon falan yok. Aynı şey ve güvenilir.
Son sürüm kullanmak var ile bunu almak gereksiz.

8TL zaten bir şey değil. O yüzden çok umursamaya gerek yok. Etkinleştiriyorsa sıkıntı yok.

Ucuz yolu varken aksiyona ne gerek var.

Bu arada bu fiyat 2 det fiyatı, yani her iki lisasntan 2 adet gelecek demek.

Gidip yazılımla aktivasyon yapıp bilgileri riske atacağına al lisansı bununla yap. 8tl nin nesi var.

Windows ta sorun yok ama Office için onların verdiği yazılımı indirmeniz lazım, veya uzun yoldan kendiniz indirmeniz lazım.

Tam olarak sürüm adı bu, bu sürümü indirip kurmanız lazım. Biraz zahmetlidir, bu yüzden satıcı direk link veriyor. Ben güvenmediğimden resmi siteden indirdim yapay zekadan yardım alarak.

Alıntıyı görüntüle
sende varmı linki knk ya bende onların linke gitmek istemiyorum

Benzer konuyu açmıştım 10 sayfa yorum var. Bi sürü başka yöntemler de varmış, ilgilisi bi konuyu kurcalasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,570
Üyeler
189,109
Son üye
Abdullah_Demirci
Geri