❌İndirim Bitti! Windows&Office lisans 8 TL

Reaksiyon skoru
167
Microsoft activation scrips ile 0 TL.
Ucuz yolu varken aksiyona ne gerek var.

Bu arada bu fiyat 2 det fiyatı, yani her iki lisasntan 2 adet gelecek demek.

Gidip yazılımla aktivasyon yapıp bilgileri riske atacağına al lisansı bununla yap. 8tl nin nesi var.

Windows ta sorun yok ama Office için onların verdiği yazılımı indirmeniz lazım, veya uzun yoldan kendiniz indirmeniz lazım.

Tam olarak sürüm adı bu, bu sürümü indirip kurmanız lazım. Biraz zahmetlidir, bu yüzden satıcı direk link veriyor. Ben güvenmediğimden resmi siteden indirdim yapay zekadan yardım alarak.

1771699572160.webp

2 adet aldık 8 TL ama ikisinede aynı kodları yolladı.is görür

Windows11 de şunun gibi bir yol var mı? Hala win 11 e geçmedim :(

2 adet aldık 8 TL ama ikisinede aynı kodları yolladı.is görür
aynısı oldu bende de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ucuz yolu varken aksiyona ne gerek var.

Bu arada bu fiyat 2 det fiyatı, yani her iki lisasntan 2 adet gelecek demek.

Gidip yazılımla aktivasyon yapıp bilgileri riske atacağına al lisansı bununla yap. 8tl nin nesi var.

Windows ta sorun yok ama Office için onların verdiği yazılımı indirmeniz lazım, veya uzun yoldan kendiniz indirmeniz lazım.

Tam olarak sürüm adı bu, bu sürümü indirip kurmanız lazım. Biraz zahmetlidir, bu yüzden satıcı direk link veriyor. Ben güvenmediğimden resmi siteden indirdim yapay zekadan yardım alarak.

Alıntıyı görüntüle
yarım saattir indirmeye çalışıyorum ya

RCDQN-8DTGD-BBY8Y-48R8R-37DTD
aynı kod geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows11 de şunun gibi bir yol var mı? Hala win 11 e geçmedim :(
massgrave var

çalışır mı bilmiyorum. plus varsa 8 liraya düşüyor en az 2 tane eklenebildiğinden dolayı. alt limitsiz 30 lira kuponu uygulayın. windows 11 lisansı falan da var kupon ürünlerine girin
ben de aldım fakat offıce ı nerden kurucam da lisans key gırıcem link atarmısınız

Geri