Arama sonuçları: *

1. atachu

Volim icicem başka ne içim

volim içme rezil ***** bi içki git bira iç yanınada fıstık turşu ohh
  2. atachu

Önerdiğiniz filtre kahveler

kahve dünyasınınkini içiyorum içimi yumuşak deneyebilirsin. ben zift gibi acı sevdiğimden bidahakine farklı şey alıcam ama sen beğenirsin gibi
  3. atachu

Alkolsüz bira önerisi

biranın tadı güzel bişey değil zaten al alkollü alkolsüz arıyosan başka şey iç
  4. atachu

Tredyolyemek saçmalığı

hocam genelde trendyol cüzdana iade ediyorlar bi bak istersen
  5. atachu

Lahmacun Yeme Yarışı

aga böyle diyen adam boş konuşmaz yer bence 1648797056 vardır bi bildiği
  6. atachu

Bira kokusu kaç saatte geçer ?

olmazsın git viski veya şarap al hızlı hiç biraz o zaman çakır olursun 2 3 kadehe
  7. atachu

Alkolsüz Biralar: Alkolsüz Malt İçecekleri Nelerdir?

sana bi öneri söyleyelim bak her türlü alkolü dene ama yeşil periye sakın shot atma yarım shot bardağı yeşil peri içmiştim öteki dünyaya gittim geldim bu kadar leş bir tad olamaz
  8. atachu

evet tigris şarap. benimde favorim viski bu arada içmesi en keyiflisi o ister dik ister keyif yap bi rakıya ısınamadım ben
  9. atachu

coronayı dene tadı biraz daha hafif içimi daha keyifli ama bence direkt bira içilmez hem çok pahalı hem sarhoş etmiyor biz 60 liraya tigris alıp iki 3 kişi fondipliyoruz o zaman vuruyor öneririm
  10. atachu

volim içeceğime gider ice tea içerim enerji içeceğinden hallice bir şey ama normal biranın yanında 2 3 tanede bir ağız tatlandırmak için içilebilir
  11. atachu

Dondurma boğaza iyi gelir mi?

ye gitsin nolcak ben yiyorum sürekli boğazım ağrıyorkende yiyordum bir şey olmuyordu ama o senin bünyenede bağlı olabilir
  12. atachu

2 orta boy pizza mı 1 büyük boy pizza mı

2 küçük boy o orta boy değil. arakdaşın dediği şey şu, delinin biri gitmiş yarıçapları hesaplamış ve bir büyük boy pizzanın iki küçük boy pizzadan daha pizza olduğunu bulmuş
  13. atachu

willy wonka çikolatası nereden bulabilirim?

ingilterede var 10 pound ama buraya nasılm gelir bilmem
  14. atachu

Dominos üç peynirli dürümos kaç kalori?

aga gömçür gitsin
  15. atachu

hiç sushi yedinizmi ?

california roll yedim baya güzeldi. wasabiyi ilk defa denedim düşündüğümden bi 5 6 kat daha acı. soya sosunu beğenmedim sushi iyiydi baya
  16. atachu

hiç sushi yedinizmi ?

yemeksepetinde puanı 9 olan ve sadece 1 tane kötü yorum gördüğüm bir yerden söyleyeceğim. california roll ile başlamayı düşünüyoum
  17. atachu

hiç sushi yedinizmi ?

daha önce deneyimim olmuştu ama ilk kez bugün adam akıllı tadacağım. siz daha önce yediniz mi ? beğendiniz mi ? (tadınca konuyu hortlatırım)
  18. atachu

Forum da kim hangi yemekleri yapabiliyor

istersem her yemeği yaparım yemek yapmak çok eğlenceli bir şey. sushi yapmayı düşnüyüroum bu aralar
  19. atachu

En Son Ne Zaman Et yediniz

neredeyse hergün sucuklu tost yiyorum. arada tavuk göğüs veya antrikot gömüyorum. yediğim yemeklerin içinde et oluyor genelde. onu bırakta bugün macro centerdaydım arkadaşlarımla. adam tüm aksaydı doldurmuş kırmızı etle. 2000 tl lik et aldı adam gözümüzün önünde
  20. atachu

Kolaların niye hiç asidi yok

kendimi bildim bilelim kola içmem. bugün arkadaşıomal yemek söyledim ve yanlışıkla kola getirmişler. farketmeden içtim ve hala eskisi gibi rezalet tadı pek bir fark göremedim. aynı iğrenç şekilde ağzı yakıyor gram tad yok
Top Bottom