Neler Yeni

Tredyolyemek saçmalığı

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Ömer Kurşun
Sipariş verdim bugün ama kurye bana ulaşamadığı dan siparişim teslim edildi gözüküyor ama iptal olmuş geride getirmediler para iadeside olmadı yapacak bişey varmı
Canlı destege yazdım kurye size ulaşamadı dükkana geri götürmüş siparişi ve para iade side yapamıyoruz özel sipariş verildiği için dedi

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
aynısını bana da yaptılar çözüm bulamadım yok sipariş kişiye özel hazırlandıgından bilmem ne bilmem ne e kardeşim hizmet vermedin sonuçta sen bana senden kaynaklanan bi problem beni neden bağlıyor ? dedim efenim yapabileceğimiz bişey yok müdürünü bağla dedim ulaşacaklar size iyi aksamlar dedi aradılarda oda aynısını dedi kupon vereceksin o zaman bana mağdur ettin dedim yok olmaz da olmaz lanet olsun dedim yemeksepeti devamke

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sipariş verdim bugün ama kurye bana ulaşamadığı dan siparişim teslim edildi gözüküyor ama iptal olmuş geride getirmediler para iadeside olmadı yapacak bişey varmı
Canlı destege yazdım kurye size ulaşamadı dükkana geri götürmüş siparişi ve para iade side yapamıyoruz özel sipariş verildiği için dedi
En temizi parayı kapıda ödemek. Çok büyük bir indirim falan yoksa online ödeme yapmıyorum şahsen 😀

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,549
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Kurye sana ulaşamadıysa paranın iade olması gerekiyor saçma olmuş gerçekten.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
en güzeli gidiceksin mahalle dönercisinden tam ekmek gömüceksin.

Mert

80+ Silver
Kurye neden ulaşmadı, önemli olan bu.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Teslim edildi yazmasını anlamadım, restoranta mı teslim edildi mabında yapmışlar onu?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
hocam genelde trendyol cüzdana iade ediyorlar bi bak istersen

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Ömer Kurşun
aynısını bana da yaptılar çözüm bulamadım yok sipariş kişiye özel hazırlandıgından bilmem ne bilmem ne e kardeşim hizmet vermedin sonuçta sen bana senden kaynaklanan bi problem beni neden bağlıyor ? dedim efenim yapabileceğimiz bişey yok müdürünü bağla dedim ulaşacaklar size iyi aksamlar dedi aradılarda oda aynısını dedi kupon vereceksin o zaman bana mağdur ettin dedim yok olmaz da olmaz lanet olsun dedim yemeksepeti devamke
Banada dediler aynısı ni şaka gibi ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam genelde trendyol cüzdana iade ediyorlar bi bak istersen
Etmediler

Teslim edildi yazmasını anlamadım, restoranta mı teslim edildi mabında yapmışlar onu?
Yok bana teslim edildi gözüküyor ama edilmedi zaten

Şikayetvar vb. sitelere yazın bunları. Muhtemelen dönerler.
Sanmam ya ama koskoca Trendyol benim 31 TL ne kalmış bunu anladım

Top Bottom