Arama sonuçları: *

1. bosbelesbiri

Kredi Kartı Kullanıyor Musunuz

o sırada karta 135 k borcu olan biz
  2. bosbelesbiri

Creatin,Gainer ve BCAA

Anladım teşekkürler program yaptıracağım işte bakayım bi
  3. bosbelesbiri

Creatin,Gainer ve BCAA

Teşekkürler.
  4. bosbelesbiri

Creatin,Gainer ve BCAA

2 kere program yaptırmıştım hocaya sonra biraz gitmedim üyelik dondurma vs yapmıştım hastane işlerim vardı ondan sonra instagramdan birkaç vücudu güzel olanların programları vardı onlara bakmıştım.Ama şuan 2-3 gün sırt kol yapıyorum ek olarak diğer günler göğüs var ama bacak antrenmanım yok...
  5. bosbelesbiri

Creatin,Gainer ve BCAA

Anladım teşekkür ederim🙂 1704713756 Beslenmemde problem olabilir ona çok bişey demek istemiyorum açıkcası. Genelde kol ve sırt giriyorum
  6. bosbelesbiri

Creatin,Gainer ve BCAA

Valla et ve balık dediğim gibi hiç sevmiyorum yemiyorum nefret ediyorum ama önümde 7-24 tavuk olsa yerim genelde öyle yapıyorum zaten. O zaman creatin alayım teşekkürler. 1704706611 Kilo sorunum var ya yesem de alamıyorum günde 4-5 öğün bile yiyiorum gece 1-2 de makarna olsun tavuk dürüm olsun...
  7. bosbelesbiri

Creatin,Gainer ve BCAA

Valla işte et-balık tarzı ürünleri hiç yemediğim için protein tozu almıştım 1704667303 Çilekli protein tozum zaten ya su ya süt ile karıştırıyorum ama tadı bildiğin çilekli süt de ilk toz halı karıştırmadanki kokusu midemi bulandırıyor. Kilom şuan 55 başladığımda 52-53 tü
  8. bosbelesbiri

Creatin,Gainer ve BCAA

Arkadaşlar 3-4 aydır spor yapıyorum daha 7-8 ay üyeliğim var devam edeceğim yani.Protein tozu aldım kokusu biraz midemi bulandırıyor çok içemiyorum ama bunlara ek olarak kilom 55 boyum 172-73 civarı. Hem kilo almak hemde biraz kas kütlesi kazanmak için spora başlamıştım. Şuan aklımda creatin ve...
  9. bosbelesbiri

ordinary-us bedava yemek

Gelince bilgilendirir misiniz tadı tuzu yerinde mi bozulmuş mu sağlam mı😅
  10. bosbelesbiri

ordinary-us bedava yemek

Geldi mi hocam veya yakın mı gelmesi
  11. bosbelesbiri

ucuza yemek siparişönerisi

Migrosyemek ilk siparişte 60 tl indirimi var
  12. bosbelesbiri

OKULDAYIZ TRENDYOL KOD LAZIM

migros yemek yükle
  13. bosbelesbiri

Dünden kalma tavuk döner

ben yiyiom bisi olmuyo inş de olmaz
  14. bosbelesbiri

Getir siparişi iptal etmedi

geldimi yemek bide nası yanlıslıkla sipariş ettin.. ödeme adımına kadar birsürü sey var
  15. bosbelesbiri

25₺'ye 500ml fanta aldım.

Olsun bana göre benzemiyo 🤷‍♂️
  16. bosbelesbiri

25₺'ye 500ml fanta aldım.

benimde en çok hoşuma giden bu oysa... rossi imzalı kutusunu hayranlıkla inceliyorum hep tadı da bana fanta gibi gelmiyo niye acaba
Top Bottom