Neler Yeni

Getir siparişi iptal etmedi

kartlis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
kartlis
arkadaşlar 10 dk önce yemek indirimlerine bakarken yanlışlıkla sipariş verdim.iptal etmek için hemen canlı desteğe girdim ama iptal etme seçeneği yoktu.müşteri temsilcisine bağlanmak istedim ve bekletti.sipariş verdiğim şubeyi aradım iptal etmeyeceklerini, yemeği hazırladıklarını söylediler.ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz???

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,036
İsim
Burak
afiyet olsun demek düşer artık bize de. yemeği hazırladılarsa iptal edilmez dedikleri gibi. kaç tl idi sipariş bu arada alakasız ama merak ettim :D

kartlis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
kartlis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
afiyet olsun demek düşer artık bize de. yemeği hazırladılarsa iptal edilmez dedikleri gibi. kaç TL idi sipariş bu arada alakasız ama merak ettim :D
anında nasıl hazırlıyorlar? canlı destek neden dönüş yapmıyor?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
arkadaşlar 10 dk önce yemek indirimlerine bakarken yanlışlıkla sipariş verdim.iptal etmek için hemen canlı desteğe girdim ama iptal etme seçeneği yoktu.müşteri temsilcisine bağlanmak istedim ve bekletti.sipariş verdiğim şubeyi aradım iptal etmeyeceklerini, yemeği hazırladıklarını söylediler.ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz???
geldimi yemek bide nası yanlıslıkla sipariş ettin.. ödeme adımına kadar birsürü sey var

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Teknik destek ve yatırım
Afiyet olsun daha iptal olmaz o alttarafi bir yemek ne olacak ki?

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
geldimi yemek bide nası yanlıslıkla sipariş ettin.. ödeme adımına kadar birsürü sey var
kampanya uygulanıyor mu diye kampanya seçerken yanlışlıkla öde seçeneğine tıklamıştır. Bir kez başıma geldi. Ürünü sepete ekledim. Kart felan zaten kayıtlı. Kampanyayi sevmek için ileri dedim. Yükleniyor işareti çıktı gitti tam kampanyaya tiklayacam bidaha çıktı gitti kampanya kısmı yukarı kaydı öde kısmına tıklamış oldum. Getir'in market kısmı olduğu için hızlı iptal edebilmiştim. Restoran olsa restoranın insafına kalmış oluyorsun bence

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Emre
Aynısını bugün yaşadım. Sipariş iptal için bir şey koymamışlar bende canlı desteğe yazdım 2 defa 30dk sonra aradılar siparişiiniz geldi diye kabul etmedim

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
bir süre dönüyor sipariş alırken yaklaşık 5 saniye bu sürede uygulamadan hemen çıkarsanız sipariş oluşmaz bende çok yaşadım o şekilde çözdüm

Top Bottom