Arama sonuçları: *

1. F

Mcdonald's oyun konusu

Bugünün ödülü ne giren var mı
  2. F

Mcdonald's oyun konusu

Burger Crush geri döndü, bugünkü ödüller de çıtır sandviç ve sundae
  3. F

Mcdonald's oyun konusu

Bugün bitiyor herhalde uzama yok, doğru düzgün mcchicken menü geldi bi tek gerisi ufak tefek şeylerdi
  4. F

Mcdonald's oyun konusu

Çift ödül alma bugu işe yarıyor, bu grubun elinden kurtulamaz McDonald's 😄 Bugün ödüller indirimli menüler, bedava yok ama 2 kez oynayıp 2 farklı ödülü seçtim ikisi de MYM'de görünüyor, hediyelerde de olur herhalde
  5. F

Mcdonald's oyun konusu

Burger Crush tekrar gelmiş 2-22 ocak arasında, bugünkü ödüller de güzeldi, McChicken menü veya 5li soğan halkası, hedef puan da 250 çok kolaydı süre de sanırım 45 sn. Ancak bitince ödülü seçtim hata verdi alamadım. Sizde de öyle mi?
  6. F

Mcdonald's oyun konusu

Yeni oyunda 300 puana gelip patatesi alınca o 300 puan skordan düşüyor mu bilen var mı? Yani 350 puan varken patatesi 300 puanla alınca 50 mi kalır yoksa 350 ile devam edip üstüne 100 puan daha alıp milkshake de alabilir miyiz?
  7. F

Mcdonald's oyun konusu

Kullanmadığı ödül olanlar vermek isterse alabilirim
  8. F

Mcdonald's oyun konusu

@KODEİNZ yeni listeyi bekliyoruz
  9. F

Mcdonald's oyun konusu

15 gün daha devam edecekmiş Burger Crush, keşke silmeselerdi ödülleri çıtır sandviçler gitti alamadan😄
  10. F

Mcdonald's oyun konusu

Dostlar yardımlarım hatrına almadığınız sundae cookie çıtır tavuk sandviçlerinize talibim ( hesabı şifresiyle vermenize gerek yok karekodu atsanız yetiyor )
  11. F

Mcdonald's oyun konusu

Milkshake veya sundae hakkı olup kullanmayacak olan var mı? Ben de çuros kahve verebilirim
  12. F

Mcdonald's oyun konusu

Çok zeki arkadaşlar ben yorumu düzenlesem de siz alıntı yapınca ilk yazdığım halde gözüküyor. Yapmayın şöyle.
  13. F

Mcdonald's oyun konusu

Ben de 2 kez aldım
  14. F

Mcdonald's oyun konusu

12de oyun gidiyor dostum nasıl 10 geçe oynadın, yeni güne girmeden açıp 10 dk falan mı bekledin oynamadan
  15. F

Mcdonald's oyun konusu

Yok gece oynanan hesabı sanırım engelliyorlar yeni telefondan da vermedi. Ben de farklı hesaptan farklı telefon oynadım o şekilde alabildim
  16. F

Mcdonald's oyun konusu

Telefon farklı ama hesap aynı mı, telefon aynı hesap farklı mı 😊
  17. F

Mcdonald's oyun konusu

Ben geceki oynadığım hesaptan, sabah farklı telefon ve farklı hesapla oynadım verdi. Sabah ödül alan arkadaşlar aynı telefon aynı hesapla mı aldınız yoksa farklı telefondan mı
  18. F

Mcdonald's oyun konusu

Ödülü sabah da vermiyor alabilen oldu mu? Bugün babalar günü ödülü de var bug mu oldu acaba
  19. F

Mcdonald's oyun konusu

Valla üzülürüm öyleyse ama önceki seferde çok kişi isteyince buradan yazmıştım mecbur yardımı olsun herkese diye, buraya bakmazlar diye düşündük geri düzenledim hatta yorumu😂 Şimdi sen diyince de düzenledim yorumu ama buraya kadar gelip bakıp düzelttiler mi acaba bilmiyorum 🤣
  20. F

Mcdonald's oyun konusu

Evet maalesef önceki seferden sonra çözmüşler bugu, gece vermiyor ödül.
Top Bottom